Senidah, muzička zvijezda / - FOTO: BLIC, FASHION COMPANY/USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
12/05/2021 u 20:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Сенидах: Звук jе другачиjи од свега што сам радила до сада

У споту сам успјела да дочарам емоциjу пјесме и наjбитниjе jе што се све лепо уклопило са брендом коjег волим одувijек", истиче Сенидах

Након што jе своjим првим албумом „Без тебе” оборила све рекорде слушаности, а потом обjавила и неколико успјешних синглова, балканска звезда Сенидах избацила jе нову пјесму и спот „Replay”, као наjаву креативне сарадње са чувеним италиjанским модним брендом, пише Блиц.

Разиграна нумера представља помак од стила на коjи су навикли фанови ове музичке звезде, а већ према првим реакциjама наслућуjе се да дуго неће силазити са листе наjслушаниjих пјесама у региону.

"Звук jе другачиjи од свега што сам радила до сада. У питању jе фузиjа џез рока и р’н’б-jа. У споту сам успјела да дочарам емоциjу пјесме и наjбитниjе jе што се све лепо уклопило са брендом коjег волим одувijек", истиче Сенидах коjа jе коаутор пjесме заjедно са Bassivity продукциjом.

Пратећи видео представља праву модну и визуелну посластицу. Осим импресивних кадрова снимљених на различитим локациjама у Београду, сцене обилуjу заводљивим стаjлинзима са потписом бренда Replay коjи савршено прате атмосферу спота.

"Сенидах плијени не само снагом свог моћног вокала, већ и jединственим стилом. Креативна, аутентична и храбра, она jе оличење духа нашег бренда. Заиста смо поносни на заjедничку сарадњу", изjавили су представници овог модног бренда ког су прије Сенидах промовисали Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:42