Звезда на крилима Давидовца у финалу / - Аба Лига
11/05/2021 u 20:35 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црвена звезда против Будућности за титулу АБА лиге

Екипу Звезде до новог финала предводио је Дејан Давидовац са 22 поена и осам скокова, док је на страни Игокее најефикаснији био Клемонс са 15 поена и пет скокова

Као што се и очекивало, у великом финалу Аба лиге састаће се кошаркаши Црвене звезде и Будућности. Београдски „црвено-бели” у вечерашњем трећем мечу полуфинала прегазили су Игокеу резултатом 76:53 и заказали ново финале са екипом Будућности. Екипу Звезде до новог финала предводио је Дејан Давидовац са 22 поена и осам скокова, док је на страни Игокее најефикаснији био Клемонс са 15 поена и пет скокова. Црвена звезда је тако оправдала улогу фаворита и није дозволила екипи из Лакташа да направи изненађење, па ће се по трећи пут заредом у финалу састати са плаво-бијелима. У вечерашњем мечу, Звезда је била веома убједљива, па је тако Игокеа само у трећој четвртини била на прагу да ухвати прикључак, али  на краjу убједљива побједа Црвене звезде, jер jе Игокеа у последњоj четвртини сведена на само два поена.

Финале се игра на три добиjене утакмице, а први меч је заказан за недељу 16. маjа. Домаћин прве двије утакмице jе Црвена звезда, игра се на три добијене утакмице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:22