Ражнатовић сања дуплу круну / - DEJAN LOPICIC/ФК Будућност
11/05/2021 u 15:47 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ражнатовић: Још само корак до дупле круне

Титулу смо освоjили доминантно, а пласманом у финале Купа смо показали да нисмо случаjно ту гдjе jесмо. Задовољан сам учинком тима, али остао jе jош таj jедан корак како бисмо употпунили сезону, истакао је фудбалер Будућности Андрија Ражнатовић

Млади репрезентативац Црне Горе Андрија Ражнатовић, у изјави за клупски сајт ФК „Будућности” истакао је да је задовољан што се у јануару вратио у матични клуб, те да се „плаво-бијели” налазе на корак од историјског тријумфа, односно освајања дупле круне.

Ражнатовић је у досадашњем дијелу сезоне, уписао 10 утакмица и 714 минута, а претходна недjеља jе била нарочито продуктивна за 20-годишњег љевака, јер је бриљирао против Зете у реваншу полуфинала Купа, као и у дуелу са Рударом.

– Утакмицу против Зете бих издвоjио као jедну од наjбољих. Играо сам на другоj страни, али сам знао од колике jе важности то полуфинале Купа, не само за мене већ за читаву екипу. Брзо сам се прилагодио како бих што више помогао екипи да дође до жељеног циља и успjели смо у томе. Драго ми jе што се надовезао добар резултат против Рудара, jер jе побjеда увиjек обавеза када играте за Будућност – навео је Ражнатовић.

Он је истакао и да је у зимском прелазном року имао више понуда, те да је то оправдао играма у Рудару и Петровцу, али желио је да се врати у „Будућност”.

– Имао сам зимус више понуда, али повратак кући jе увиjек наjбоља опциjа. Знао сам шта ме чека, коjи су захтjеви и колико ћу напредовати. Био jе то прави потез. Задовољан сам играма, али исто тако сам свjестан да уз рад и дисциплину увиjек може боље – истакао је Ражнатовић.

Према његовим ријечима, Будућност jе освоjила рекордну пету титулу седам кола приjе краjа, наставила jе са добрим играма, а пласманом у финале Купа отворила се могућност да се освоjи прва дупла круна у историjи.

– Титулу смо освоjили доминантно, а пласманом у финале Купа смо показали да нисмо случаjно ту гдjе jесмо. Задовољан сам учинком тима, али остао jе jош таj jедан корак како бисмо употпунили сезону – поручио је Ражнатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 05:17