Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo USPJEŠNA AKCIJA GSS-A U KANJONU NEVIDIO
Spasili njemačku državljanku
Akcija spasavanja Spasili njemačku državljanku
Iz ka­njo­na Ne­vi­dio u Šav­ni­ku pri­pad­ni­ci Gor­ske slu­žbe spa­sa­va­nja (GSS) Cr­ne Go­re si­noć su oko 19 ča­so­va eva­ku­i­sa­li dr­ža­vljan­ku Nje­mač­ke Oli­ve­ru Cr­kve­njaš (43). Ona je sa gru­pom tu­ri­sta ju­če oko pod­ne kre­nu­la u obi­la­zak šav­nič­kog ka­njo­na, ali se to­kom pro­la­ska po­vri­je­di­la. Ka­ko su nam ka­za­li iz GSS-a, Cr­kve­njaš je za­do­bi­la po­vre­du li­je­ve no­ge i ko­li­ma Hit­ne po­mo­ći tran­spor­to­va­na je u nik­šić­ku Op­štu bol­ni­cu gdje joj je pru­že­na po­moć.
– Sa gru­pom tu­ri­sta u ko­joj je Cr­kve­njaš bi­la, bio je i vo­dič, ta­ko da ona ni­jed­nog tre­nut­ka ni­je bi­la sa­ma u ka­njo­nu. U ak­ci­ji spa­sa­va­nja, ko­ja je tra­ja­la go­to­vo če­ti­ri sa­ta, uče­stvo­va­lo je de­vet pri­pad­ni­ka GSS-a – ka­za­li su iz te slu­žbe.
Spa­si­o­ci su Cr­kve­njaš iz ka­njo­na iz­vu­kli uz po­moć no­si­la, a, ka­ko nam je sa­op­šte­no, ona ni­je ži­vot­no ugro­že­na. Pre­ma na­šim ne­zva­nič­nim sa­zna­nji­ma, to­kom pro­la­ska kroz Ne­vi­dio, Cr­kve­njaš se okli­znu­la i pri­li­kom pa­da po­vri­je­di­la je no­gu. Po­ziv za po­moć GSS-u sti­gao je ju­če ne­što pri­je 15 ča­so­va od Ope­ra­tiv­no ko­mu­ni­ka­ci­o­nog Cen­tra cr­no­gor­skog MUP-a.
Šav­nič­ki ka­njon je ina­če svo­je­vr­sna tu­ri­stič­ka atrak­ci­ja ko­ju go­di­šnje po­sje­ti na hi­lja­de tu­ri­sta, po­naj­vi­še stra­na­ca. Me­đu­tim, iz­u­zet­no je opa­san jer je u pi­ta­nju ne­pri­stu­pa­čan te­ren, pa se ula­zak ne pre­po­ru­ču­je bez ob­u­če­nih vo­di­ča.
B.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"