Dnevna ¬Ļtampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kśerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Rijeè Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni NA VRBANJU USPJEŠNO ORGANIZOVANA ZABAVA NA SNIJEGU
Najljepši Sneško ekipe „Matija”
Sneško Bijelić kao Kinez Najljepši Sneško ekipe „Matija”
H
ER≠CEG NO≠VI – Pro≠te≠klog vi≠ken≠da na Vr≠ba≠nju, na po≠ziv na or≠ga≠ni≠zo≠va≠nu za≠ba≠vu na sni≠je≠gu, Agen≠ci≠je za raz≠voj i za≠šti≠tu Or≠je≠na i HPD „Du≠brov≠nik”, oku≠pi≠lo se vi≠še od sto pe≠de≠set iz≠let≠ni≠ka iz Her≠ceg No≠vog i Du≠brov≠ni≠ka. Uz oba≠ve≠zno san≠ka≠nje, cen≠tral≠ni do≠ga≠đaj bio je tak≠mi≠če≠nje u iz≠ra≠di Sne≠ška Bi≠je≠li≠ća. Pe≠to≠čla≠ni mje≠šo≠vi≠ti ži≠ri, u sa≠sta≠vu Gor≠da≠na No≠va≠ko≠vić, Sa≠ša Đe≠do≠vić, Na≠ta≠ša Jan≠ko≠vić, Dra≠gi≠ca Pod≠hra≠ški i Mi≠la Vu≠ki≠će≠vić, oda≠brao je tri naj≠bo≠lja Sne≠ška u kon≠ku≠ren≠ci≠ji od čak 30 pri≠ja≠vlje≠nih eki≠pa. Pr≠vo mje≠sto osvo≠ji≠la je eki≠pa „Ma≠ti≠ja” iz Her≠ceg No≠vog, dru≠go≠pla≠si≠ra≠na je gru≠pa „Šker≠ci”, iz istog gra≠da, dok je tre≠će mje≠sto za≠u≠ze≠la eki≠pa „Li≠je≠pa dje≠ca i že≠ne” iz Du≠brov≠ni≠ka. Sport≠sko bo≠ri≠li≠šte je na≠kon 90 mi≠nu≠ta kra≠si≠lo vi≠še od 40 fi≠gu≠ra Sne≠ška Bi≠je≠li≠ća, raz≠li≠či≠tih ve≠li≠či≠na.
– Tu je bio i Sne≠ško Bi≠je≠lić, pri≠sti≠gao iz mo≠krin≠skog za≠se≠o≠ka Bi≠je≠li≠ći, kao je≠di≠ni za≠i≠sta autoh≠to≠ni pred≠stav≠nik. Sne≠ško je sva≠ka≠ko bio cen≠tral≠ni mo≠tiv, ali uz pu≠no ma≠šte, na≠sta≠ja≠le su, pri≠mje≠ra ra≠di, i sni≠je≠žne skulp≠tu≠re ku≠va≠ra sa „za≠gor≠je≠lim” li≠cem za≠su≠tim pe≠pe≠lom, pa čak i Sne≠ško Bi≠je≠lić – ki≠ne≠ski gra≠đe≠vin≠ski rad≠nik sa pr≠vog cr≠no≠gor≠skog auto≠pu≠ta. Ove ide≠je otva≠ra≠ju put raz≠mi≠šlja≠nju da idu≠će go≠di≠ne ode≠mo i ko≠rak da≠lje i or≠ga≠ni≠zu≠je≠mo pra≠vi kar≠ne≠val sni≠je≠žnih fi≠gu≠ra, što bi bi≠la za≠ni≠mlji≠va do≠pu≠na kon≠ven≠ci≠o≠nal≠nom pri≠mor≠skom kar≠ne≠va≠lu – ka≠žu or≠ga≠ni≠za≠to≠ri ma≠ni≠fe≠sta≠ci≠je.
Uz pu≠no za≠ba≠ve na sni≠je≠gu, pri≠ga≠ni≠ca i ča≠ja, te do≠dje≠le me≠da≠lja naj≠bo≠lji≠ma, od≠no≠sno di≠plo≠ma svim eki≠pa≠ma, do≠ga≠đaj je osta≠vio pu≠no po≠zi≠tiv≠nih uti≠sa≠ka. Sve to uka≠zu≠je da je na Vr≠ba≠nju mo≠gu≠će or≠ga≠ni≠zo≠va≠ti i ve≠ća zim≠ska de≠ša≠va≠nja, uz pret≠hod≠no an≠ga≠žo≠va≠nje na rje≠ša≠va≠nju pro≠sto≠ra za par≠king i, sva≠ka≠ko, nje≠go≠vog či≠šće≠nja od sni≠je≠ga. Ra≠di≠o≠ni≠ca iz≠ra≠de Sne≠ška Bi≠je≠li≠ća i Re≠vi≠jal≠no tak≠mi≠če≠nje u san≠ka≠nju, do≠ga≠đa≠ji su iz za≠jed≠nič≠kog pro≠gra≠ma „Or≠jen, pla≠ni≠na kraj mo≠ra”, či≠ji je ko≠or≠di≠na≠tor Agen≠ci≠ja za raz≠voj i za≠šti≠tu Or≠je≠na, a ko≠ji se re≠a≠li≠zu≠je uz po≠dr≠šku Op≠šti≠ne Her≠ceg No≠vi i lo≠kal≠ne Tu≠ri≠stič≠ke or≠ga≠ni≠za≠ci≠je. Ujed≠no su i dio du≠bro≠vač≠kog pro≠gra≠ma „Igre na sni≠je≠gu”.
K.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"