Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Mature - datum: 2016-05-29 OPROŠTAJNO VEČE MATURANATA BJELOPOLJSKE SREDNJE STRUČNE ŠKOLE
Da sjećanja ne blijede
Da sjećanja ne blijede
K
a­ko to tra­di­ci­ji i pri­li­či, kraj ma­ja je u Bi­je­lom Po­lju u zna­ku ma­tur­skih ve­če­ri. Pr­vi su na ov­da­šnju po­pu­lar­nu ,,štraf­tu’’ iza­šli svr­še­ni uče­ni­ci Sred­nje struč­ne ško­le. Od­še­ta­li su tri kru­ga, pra­će­ni po­gle­di­ma svo­jih naj­mi­li­jih, ali i ve­li­kog bro­ja su­gra­đa­na. Pr­vi put, za­hva­lju­ju­ći po­mo­ći ov­da­šnje lo­kal­ne upra­ve i gra­do­na­čel­nika Ale­ksan­dra Žu­ri­ća, na tr­gu je in­sta­li­ran ve­li­ki vi­deo bim, na ko­jem se mo­gla vi­dje­ti ele­gan­ci­ja i lje­po­ta bje­lo­polj­ske omla­di­ne.
Na kra­ju šet­nje ma­tu­ran­ti su u re­sto­ra­nu ho­te­la ,,Fran­ca’’ uz mu­zi­ku i igru, ali i prat­nju svo­jih pro­fe­so­ra, do du­bo­ko u noć sla­vi­li za­vr­še­tak ško­lo­va­nja.
Di­rek­tor Se­mir Ba­lić je na­gla­sio da je bi­lo 124 ma­tu­ran­ta, ko­ji su ima­li od­lič­nu pre­la­znost, i oko 80 uče­ni­ka pre­šlo raz­red. To go­vo­ri da je ri­ječ o jed­noj od bo­ljih ge­ne­ra­ci­ja. Ka­ko po uče­nju, ta­ko i di­sci­pli­ni.
- Po­že­lio sam im da na­sta­ve da na­pre­du­ju, da ostva­re svo­je že­lje, i da se ostva­re u po­slo­vi­ma kao do­bri po­slov­ni lju­di. I da za­snu­ju po­ro­di­ce i sve ono što ži­vot či­ni sreć­nim - ka­zao je Ba­lić.
Me­đu ma­tu­ran­ti­ma su i tri do­bit­ni­ka Lu­če - Ami­na Re­bro­nja, Mir­ko Ko­na­tar i Alen Ha­džo­vić, ko­ji su pro­gla­še­ni za đa­ke ge­ne­ra­ci­je kao i se­dam do­bit­ni­ka Lu­če B.
Jed­na od raz­red­nih Mi­la Ko­rać, ko­ja je i pred­sjed­nik Škol­skog od­bo­ra, iz­ra­zi­la je za­do­volj­stvo ge­ne­ra­ci­jom ko­ju is­pra­ća, na­gla­ša­va­ju­ći da je bi­la iz­u­ze­zet­no do­bra. Da is­tra­ju na svom pu­tu, da im se sve že­lje ostva­re i bu­du zdra­vi, ve­se­li i da se po­slo­vi­com „či­ni do­bro gdje god mo­žeš, i kad god mo­žeš” , vo­de u ži­vo­tu - ka­za­la je Ko­rać.
Za naj­ljep­ši par pro­gla­še­ni su Dra­žen Drob­njak i Kri­sti­na Se­ku­lić.
M.N..

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"