Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Mature - datum: 2016-05-29 ULICE PLAVA I GUSINJA ZRAČILE MLADOŠĆU, LJEPOTOM I ELEGANCIJOM NA MATURSKOM DEFILEU UČENIKA SMŠ „BEĆO BAŠIĆ”
Ponosni na njihove uspjehe
Ponosni na njihove uspjehe
Ma­tu­ran­ti Sred­nje mje­šo­vi­te ško­le „Be­ćo Ba­šić” u Pla­vu na ve­li­čan­stven na­čin kru­ni­sa­li su svo­je dva­na­e­sto­go­di­šnje dru­že­nje, stu­piv­ši na ste­pe­ni­cu pu­no­ljet­stva i za­ko­ra­čiv­ši u no­ve ži­vot­ne iza­zo­ve. Ta ras­ko­šna plav­sko-gu­sinj­ska mla­dost pro­še­ta­la je uli­ca­ma Pla­va i Gu­si­nja, za­su­ta svje­tlo­šću mno­štva bli­ce­va svo­je rod­bi­ne i dru­ga­ra ka­ko bi na taj na­čin ovje­ko­vje­či­li tu nji­ho­vu naj­lu­đu noć.
Na­kon te raz­dra­ga­ne šet­nje, odje­ve­ni u naj­ljep­še odo­re, sla­vlje­ni­ci su u re­sto­ra­nu „Akva” na sa­moj oba­li Plav­skog je­ze­ra, gdje su za­jed­no sa svo­jim pro­fe­so­ri­ma i di­rek­to­rom ško­le Ri­fa­tom Ba­li­ćem, sla­vi­li do ka­sno u noć.
- Ve­če­ras su na­ši uče­ni­ci uspje­li da nas vra­te u pe­ri­od ka­da smo mla­do­šću, ener­gi­jom, in­te­lek­tom, mo­glo uči­ni­ti baš sve. Mi že­li­mo da is­pra­ti­mo na­še ma­tu­ran­te na nji­hov put bu­duć­no­sti, jer su oni na­ma po­ka­za­li od­luč­nost i sprem­nost da kre­nu da­lje. Na­ša ško­la ne bi bi­la ono što je­ste da ne po­sto­ji sklad­na in­ter­ak­ci­ja iz­me­đu đa­ka i pro­fe­so­ra. Naj­bo­lji do­kaz za to uka­zu­ju broj­na pri­zna­nja, na­gra­de i di­plo­me na­ših uče­ni­ka. Do­dat­no nas ra­du­je to što je sa na­ma ve­če­ras i 21 do­bit­nik di­plo­ma „Lu­ča”, tog naj­ve­ćeg pri­zna­nja ko­je uče­nik mo­že ste­ći za vri­je­me ško­lo­va­nja, i svi za­jed­no di­je­li­mo ra­dost, po­nos i sre­ću tim nji­ho­vim uspje­hom. Dra­gi mo­ji ma­tu­ran­ti, vi ste još jed­na ge­ne­ra­ci­ja ko­ja je za­vr­ši­la ško­lo­va­nje u Pla­vu. Ne­ki od­la­ze da­lje, ne­ki osta­je­te ov­dje, a si­gu­ran sam svi za­jed­no sa za­vi­ča­jem u sr­cu i sje­ća­njem na sred­njo­škol­ske da­ne i ovu noć za­u­vi­jek. Oni­ma ko­ji kre­nu na stu­di­je že­lim da bu­du uspje­šni stu­den­ti, da za­vr­še i da nam se vra­te kao vr­hun­ski struč­nja­ci, a oni­ma ko­ji ne­će na­sta­vi­ti da­lje ško­lo­va­nje da se što pri­je za­po­sle i osni­va­ju svo­je po­ro­di­ce, te po­sta­ju ko­ri­sni čla­no­vi dru­štva –po­že­lio je Ba­lić.N.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"