Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika FLEŠ
Od­u­ze­ti mo­bil­ni te­le­fo­ni
Slu­žbe­ni­ci Upra­ve ca­ri­na, Ca­rin­ske is­po­sta­ve Aero­drom Pod­go­ri­ca, pro­na­šli su i od­u­ze­li pri­je dva da­na ne­pri­ja­vlje­ne mo­bil­ne te­le­fo­ne.
Kon­tro­lom put­ni­ka na li­ni­ji Pa­riz–Pod­go­ri­ca ca­rin­ski slu­žbe­ni­ci pro­na­šli su kod cr­no­gor­skog dr­ža­vlja­ni­na dva ne­pri­ja­vlje­na mo­bil­na te­le­fo­na mar­ke „aj­fon S6”.
Fak­tur­na vri­jed­nost ro­be je 1.630,94 ame­rič­ka do­la­ra.
– Ne­pri­ja­vlje­na ro­ba je traj­no od­u­ze­ta zbog po­či­nje­nog pre­kr­ša­ja iz čla­na 240 stav 1 tač­ka 1, a od­go­vor­nom li­cu je iz­dat pre­kr­šaj­ni na­log u iz­no­su od 500 eura – sa­op­šte­no je iz Upra­ve ca­ri­na.M.V.P.

Ka­žnjen po­li­ca­jac
Di­sci­plin­ska ko­mi­si­ja Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va ka­zni­la je S.E., po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka Gru­pe za obez­bje­đe­nje DKP, zbog te­že po­vre­de slu­žbe­ne du­žno­sti, od­no­sno za­to što ni­je na pro­pi­sa­ni na­čin ču­vao slu­žbe­ni pi­štolj. Na­i­me, po­li­ca­jac je pi­štolj i mu­ni­ci­ju od­nio ku­ći, iako za to ni­je imao do­zvo­lu, a pri­tom mu je oruž­je ukra­de­no. Di­sci­plink­sa ko­mi­si­ja mu je iz­re­kla nov­ča­nu ka­znu u vi­si­ni od 20 od­sto mje­seč­ne za­ra­de u tra­ja­nju od tri mje­se­ca.M.V.P.

Di­lo­vao he­ro­in
Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva pro­tiv op­tu­že­nog A.N. zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga. Op­tu­žni­com je pred­sta­vlje­no da je A.N. 3. ju­na u Ba­ru, na ma­gi­stral­nom pu­tu Pod­go­ri­ca–Ce­ti­nje, neo­vla­šće­no ra­di pro­da­je dr­žao he­ro­in. Pri­li­kom re­dov­ne kon­tro­le sa­o­bra­ća­ja slu­žbe­ni­ci po­li­ci­je za­u­sta­vi­li su vo­zi­lo ko­jim je upra­vljao okri­vlje­ni i tom pri­li­kom kod nje­ga su pro­na­šli i od­u­ze­li mu PVC ke­su u ko­joj se na­la­zi­lo 8,37 gra­ma he­ro­i­na. M.V.P.

Nik­ši­ća­nin u pri­tvo­ru
Nik­ši­ća­nin Mi­loš Ko­va­če­vić (63), ko­ji se sum­nji­či da je po­ku­šao da ubi­je su­gra­đa­ni­na Vla­di­mi­ra Đu­ri­ši­ća (35), od­lu­kom Ape­la­ci­o­nog su­da osta­će u pri­tvo­ru. Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci Ko­va­če­vi­ću je od­re­dio pro­tvor zbog opa­sno­sti od bjek­stva i po­na­vlja­nja kri­vič­nog dje­la, na šta je žal­bu ulo­žio nje­gov bra­ni­lac. Ape­la­ci­o­ni sud od­bio je žal­bu kao neo­sno­va­nu. Ko­va­če­vić se te­re­ti da je u de­cem­bru pro­šle go­di­ne u nik­šić­kom na­se­lju Ko­ča­ni po­ku­šao da li­ši ži­vo­ta Đur­ši­ća ko­jem je no­žem na­nio te­ške tje­le­sne po­vre­de.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"