Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika FLEŠ
No­žem na ne­vjen­ča­nu su­pru­gu
Su­di­ja za is­tra­ge ko­tor­skog su­da Špi­ro Pa­vi­će­vić ju­če je na­kon sa­slu­ša­nja od­re­dio jed­no­mje­seč­ni pri­tvor Mo­mi­ru Lu­ka­če­vi­ću (52) iz Bu­dve zbog kri­vič­nog dje­la na­si­lje u po­ro­di­ci. Lu­ka­če­vić je u pi­ja­nom sta­nju na­sr­nuo na ne­vjen­ča­nu su­pru­gu Di­ja­nu i no­žem joj na­nio te­ške po­vre­de zbog ko­jih joj je uka­za­na lje­kar­ska po­moć i ope­ri­sa­na je u Spe­ci­jal­noj bo­li­ci „Va­so Ću­ko­vić” u Ri­snu. U po­ku­ša­ju da se od­bra­ni od na­sil­ni­ka, pre­ki­nu­te su joj te­ti­ve na tri pr­sta ru­ke. Pre­ma ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma, raz­mi­ri­ce iz­me­đu su­pru­žni­ka tra­ju vi­še go­di­na, a sa nji­ma u van­brač­noj za­jed­ni­ci ži­ve i dvi­je kćer­ke iz Di­ja­ni­nog pret­hod­nog bra­ka. B.M.

Pro­va­lio u ma­na­stir
Slu­žbe­ni­ci ti­vat­ske po­li­ci­je uhap­si­li su Dra­gi­šu Fr­žo­vi­ća (31) iz Ne­ve­si­nja, zbog osno­va­ne sum­nje da je pro­va­lio u pro­sto­ri­je ma­na­sti­ra Sve­tog Ar­han­ge­la Mi­ha­i­la na Pre­vla­ci kod Tiv­ta. Fr­žo­vić je, pre­ma ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma ra­di­ja Ti­vat, obio vra­ta na jed­noj od ma­na­stir­skih pro­dav­ni­ca i ukrao pre­ko 100 eura u ra­znim va­lu­ta­ma, ko­ji su se za­te­kli u ka­si. D.Ž

Pritvor zbog napada na službeno lice
Zbog kri­vič­nog dje­la na­pad na slu­žbe­no li­ce, pri­tvor u tra­ja­nju od 30 da­na od­re­đen je Ko­to­ra­ni­nu Ser­ge­ju Lo­bo­vu (27) i Be­ran­cu Jan­ku Spa­le­vi­ću (24). Oni su 30. de­cem­bra u ko­tor­skom na­se­lju Pr­čanj na­sr­nu­li na po­li­caj­ce ko­je su zbog bu­ke po­zva­le kom­ši­je to­kom pro­sla­ve ro­đe­nja kćer­ke Lo­bo­va či­ja su­pru­ga je Spa­le­vi­će­va ro­đe­na se­stra. Na­kon in­ci­den­ta su, pre­ma ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma, po­bje­gli sa li­ca mje­sta, da bi se Lo­bov na­knad­no u prat­nji svog advo­ka­ta pre­dao po­li­ci­ji u Ko­to­ru, a Spa­le­vić je to isto uči­nio u Be­ra­na­ma.
b.M.

Po­li­ca­jac iza­zvao udes
Di­sci­plin­ski tu­ži­lac je 29. de­cem­bra po­kre­nuo po­stu­pak pro­tiv T.S., po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka OGB Tu­zi, za­to što je 30. av­gu­sta pro­šle go­di­ne oko 14.15 sa­ti, ka­da je oba­vljao po­slo­ve sa­mo­stal­nog in­spek­to­ra, iza­zvao sa­o­bra­ćaj­nu ne­zgo­du je upra­vlja­ju­ći slu­žbe­nim vo­zi­lom „ško­da fa­bi­ja”. Na znak „oba­ve­zno za­u­sta­vlja­nje” ni­je se za­u­sta­vio ra­di ustu­pa­nja pr­ven­stva pro­la­za vo­zi­lu, ko­jim je upra­vljao U.N., usled če­ga je do­šlo do kon­tak­ta vo­zi­la.D.Ž.

Šver­co­vao dro­gu
Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva pro­tiv okri­vlje­nog O.Dž., zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la – neo­vla­šće­na pro­zvod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih droga. Op­tu­žni­com je pred­sta­vlje­no da je op­tu­že­ni da­na 11.11.2015. go­di­ne u Pod­go­ri­ci, neo­vla­šće­no ra­di da­lje pro­da­je dr­žao opoj­nu dro­gu he­ro­in ukup­ne ne­to ma­se 23,45 gra­ma i ma­ri­hu­a­nu ne­to ma­se 0,57 gra­ma, ko­je sup­stan­ce su pro­gla­še­ne za opoj­nu dro­gu.
D.Ž.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"