Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura PRAVOSLAVNA CRKVENA OPŠTINA ULCINJ ORGANIZOVALA SVEČANI BOŽIĆNI PRIJEM
Sačuvati međureligijsku harmoniju
Sa prijema Sačuvati međureligijsku harmoniju
Po­vo­dom ve­li­kog hri­šćan­skog pra­zni­ka Bo­ži­ća Pra­vo­slav­na cr­kve­na op­šti­na (PCO) Ul­cinj je or­ga­ni­zo­va­la u Ga­le­ri­ji Cen­tra za kul­tu­ru sve­ča­ni pri­jem. U ime PCO go­ste, pred­stav­ni­ke jav­nog ži­vo­ta naj­ju­žni­je op­šti­ne je po­zdra­vio Slo­bo­dan-Bo­bo Đa­ko­no­vić is­ti­ču­ći da je sve­ča­ni pri­jem za­pra­vo pri­mjer i po­če­tak do­bre tra­di­ci­je.
– Hva­la vam što ste se u ovo­li­kom bro­ju oda­zva­li na­šem po­zi­vu po­vo­dom na­šeg ve­li­kog hri­šćan­skog pra­zni­ka i ti­me po­tvr­di­li vje­kov­nu me­đu­re­li­gij­sku i me­đu­et­nič­ku har­mo­ni­ju u na­šem gra­du. Že­li­mo da ovo bu­de po­če­tak jed­ne li­je­pe tra­di­ci­je.Ri­je­či ne mo­gu da se iz­bri­šu ka­da se jed­nom iz­go­vo­re. Ri­je­či oba­ve­zu­ju a dje­la go­vo­re.Ču­vaj­mo, nje­guj­mo i raz­vi­jaj­mo na­šu za­jed­ni­cu i sve vri­jed­no­sti na­šeg gra­da i Cr­ne Go­re. Sve ono što nam je Go­spod po­da­rio a na­ši pre­ci i mu­dri lju­di sa­ču­va­li. Sa­ču­vaj­mo i mi sve vri­jed­no­sti na­šeg Ul­ci­nja ko­ji po tra­di­ci­ji , kul­tu­ri i dru­štve­nim oso­bi­na­ma či­ne kom­plek­snu za­jed­ni­cu ko­ja da­je je­din­stven šarm, po­ru­čio je Đa­ko­no­vić, a nje­go­ve ri­je­či po­zdra­vio je pa­roh ul­cinj­ski Si­ni­ša Smi­ljić.
- Ovo or­ga­ni­zo­va­nje ni­je usi­lje­no, već po­tre­ba, po­tre­ba za za­jed­ni­štvom i za di­je­lje­njem ra­do­sti jed­nih sa dru­gi­ma u ovim pra­znič­nim da­ni­ma, ka­da nam je po­treb­no raz­lo­ga za li­je­pu ri­ječ i dru­že­nje, ka­zao je Smi­ljić. Pri­je­mu su pri­su­stvo­va­li broj­ni zva­nič­ni­ci po­li­tič­kih par­ti­ja, dr­žav­nih in­sti­tu­ci­ja, Op­šti­ne i me­di­ja.
M.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"