Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom U JEREVANSKOJ ULICI JUČE INTERVENISALA POLICIJA
Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala
Protest porodice Đurišić u Jerevanskoj Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala
Za­bjel­ča­ni­na Va­nju Đu­ri­ši­ća ko­ji ni­je že­lio da uklo­ni vo­zi­lo ko­jim je blo­ki­rao sa­o­bra­ćaj u Je­re­van­skoj uli­ci, tvr­de­ći da to či­ni na svo­joj ze­mlji ko­ja ni­je eks­pro­pri­sa­na, a pre­tvo­re­na je u jav­ni put, ju­če je po­li­ci­ja uhap­si­la ne­što pri­je osam ča­so­va. Nje­go­va po­ro­di­ca, me­đu ko­ji­ma i vi­še ma­lo­ljet­ne dje­ce, je ušlo u dva auto­mo­bi­la i osta­li u nji­ma u znak pro­te­sta. Đu­ri­ši­ći tvr­de da pro­te­stom šti­te svo­ja pra­va, od­no­sno tra­že da Glav­ni grad is­pla­ti no­vac za ze­mlju pre­ko ko­je je pre­šla uli­ca. Spor­no je 1.023 kva­dra­ta.
Đu­ri­šić je kod su­di­je za pre­kr­ša­je iz­ve­den oko 16.30 sa­ti. Ka­ko sa­zna­je­mo te­re­te ga za na­ru­ša­va­nje jav­nog re­da i mi­ra
Pri­je pri­vo­đe­nja Va­nja Đu­ri­šić je od­bio na­re­đe­nje po­li­ci­je da uklo­ni vo­zi­lo. Po­tom su bi­li bez­u­spje­šni svi po­ku­ša­ji in­spek­to­ra da ubi­je­de čla­no­ve nje­go­ve po­ro­di­ce da na­pu­ste vo­zi­la. Sa­ti­ma su pri­pad­ni­ci po­li­ci­je, in­spek­to­ri, ko­mu­nal­ni po­li­caj­ci, obi­la­zi­li oko par­ki­ra­nih auto­mo­bi­la, a Đu­ri­ši­ći su od­bi­ja­li da raz­go­va­ra­ju sa nji­ma čak i ka­da su Da­ni­je­li Đu­ri­šić, Va­nji­noj su­pru­gi, sa­op­šti­li da ima­ju mo­guć­nost pri­vo­đe­nja ma­lo­ljet­nih li­ca.
Va­nji Đu­ri­ši­ću ni­je bi­lo omo­guć­no u me­đu­vre­me­nu da se kon­sul­tu­je sa advo­ka­tom, a ni­ko ni­je ni že­lio sa­op­šti­ti zbog če­ga je li­šen slo­bo­de.
Advo­kat Mi­li­ca Jan­ko­vić Du­bak ka­za­la je da joj ni­je­su do­zvo­li­li da vi­di kli­jen­ta do 16 ča­so­va ka­da je i da­la iz­ja­vu za naš list.
- Po za­ko­nu ni­je­su smje­li da ga dr­že u pri­tvo­ru pre­ko osam sa­ti – re­kla je Jan­ko­vić Du­bak.
Do za­klju­če­nja ovih stra­ni­ca „Da­na” po­ro­di­ca je bi­la u za­ba­ri­ka­di­ra­na u auto­mo­bi­li­ma, a Va­nja Đu­ri­šić na sa­slu­ša­nju. Nje­go­va su­pru­ga je re­kla da će u auti­ma osta­ti dok on ne do­đe, a da ima in­for­ma­ci­ja da će ona i je­dan od pu­no­ljet­nih si­no­va ta­ko­đe bi­ti sa­slu­ša­ni.
Po­ro­di­ci Đu­ri­šić po­dr­šku su da­le kom­ši­je, gra­đa­ni, kao i Gra­đan­ska ali­jan­sa.
-Su­di­ja je tre­ba­lo u de­vet sa­ti da sa­slu­ša Va­nju, ali su se na­kon to­ga pre­do­mi­sli­li i za­tvo­ri­li do 16 sa­ta ka­da će ga spro­ve­sti kod su­di­je za pre­kr­ša­je. On ju­tros ni­je že­lo da uklo­ni vo­zi­lo sa svo­je ze­mlje i to je valj­da raz­log. Oni ne zna­ju šta ra­de, ne mo­gu da se do­go­vo­re. Sve ima­mo cr­no na bi­je­lo, po­čev od po­sje­dov­nog li­sta. Mi ne tra­ži­mo no­vac. Mi tra­ži­mo sa­mo bi­lo ka­kvo obe­ća­nje da će se ri­je­ši­ti ovaj naš pro­blem. Oni ne zna­ju šta će ili su osi­li­li pa ih ne in­te­re­su­ju ni za­ko­ni ko­je su sa­mi do­ni­je­li – ka­že Da­ni­je­la Đu­ri­šić.
Da­ni­je­la Đu­ri­šić je is­ta­kla da je Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja ci­je­lu noć če­ka­la ka­ko oni ne bi is­to­va­ri­li šlju­nak na ko­lo­voz.
-To je na­ša imo­vi­na ko­ju je ge­o­me­tar obi­lje­žio po pa­pi­ri­ma ko­je nam je da­la dr­ža­va ko­ja nam da­nas ra­di ovo što nam ra­di. Sad su nas op­sa­di­ra­li sa svih stra­na. Pri­nu­đe­na sam da šti­tim ono što mo­joj dje­ci pri­pa­da. I po­red sve­ga to­ga što ima­mo ži­vi­mo pri­vat­no i bo­ri­mo se da pre­hra­ni­mo ovu dje­cu. Igra­ju se sa na­ma – is­ti­če Đu­ri­šić.
A.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"