Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika FUNKCIONER NOVE VELIMIR ĐOKOVIĆ OPTUŽIO JAVNI SERVIS Podvale režimske televizije
U po­pla­vi ne­i­sti­na i pod­va­la ko­je je pro­te­klih da­na po­vo­dom pro­te­sta DF-a ob­ja­vlji­va­la Te­le­vi­zi­ja Cr­ne Go­re, ipak je me­đu najg­nu­sni­jim per­fid­na mon­ta­ža u emi­si­ji ,,Okvir”, ko­ja je emi­to­va­na 20. ok­to­bra, ka­zao je funk­ci­o­ner No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je Ve­li­mir Đo­ko­vić. Ka­ko je na­gla­sio, onaj ko je od­go­vo­ran za pod­va­lu fo­ku­si­rao se na lju­de za ko­je je mi­slio da bi even­tu­al­no mo­gli iza­zva­ti re­volt kod jed­nog bro­ja gra­đa­na.
– U pri­lo­gu TVCG mo­gli smo vi­dje­ti sa­mo ono što je iz­mon­ti­ra­la ru­ka ne­kog ma­ni­pu­la­to­ra sa ta­ko­zva­nog jav­nog ser­vi­sa. Su­šti­na je bi­la da se pri­kri­je i mi­ni­mi­zi­ra vi­še od 20 da­na mir­nog i ne­na­sil­nog pro­te­sta, do sa­da ne­za­bi­lje­že­nog na ovim pro­sto­ri­ma, u ko­me su za­jed­no uče­stvo­va­li mla­di i sta­ri, pro­fe­so­ri i pen­zi­o­ne­ri, stu­den­ti i rad­ni­ci, i na ko­me su se vi­jo­ri­le cr­no­gor­ske za­sta­ve, srp­ske tro­boj­ke, bar­ja­ci dru­gih na­ro­da ko­ji ži­ve u Cr­noj Go­ri – na­veo je Đo­ko­vić u sa­op­šte­nju za jav­nost.
Đo­ko­vić je is­ta­kao da se u pri­lo­gu ko­ji je emi­to­van u emi­si­ji „Okvir” u jed­nom ka­dru vi­di i nje­gov tri­na­e­sto­go­di­šnji sin ogr­nut srp­skom tro­boj­kom. On tvr­di da je onaj ko­ji sto­ji iza tog pri­lo­ga vje­ro­vat­no htio da stvo­ri uti­sak da se ra­di o zlo­u­po­tre­bi dje­ce u po­li­tič­ke svr­he, „što je sa­mo još je­dan do­kaz u šta se pre­tvo­ri­la TVCG”.
– Moj sin je na pro­te­ste do­la­zio sa mnom, a to što je ogr­nut srp­skom tro­boj­kom je iz­raz na­ci­o­nal­ne pri­pad­no­sti i iden­ti­te­ta mo­je po­ro­di­ce, što ne bi tre­ba­lo da sme­ta bi­lo ko­me. Funk­ci­o­ne­ri No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je i DF-a su sva­ki dan na pro­te­ste do­la­zi­li u dru­štvu svo­jih naj­bli­žih i ta či­nje­ni­ca je mo­žda i naj­bo­lji do­kaz da su pro­te­sti bi­li ne­na­sil­ni i mir­ni, iako se pre­ko re­žim­skih me­di­ja ne­u­spje­šno po­ku­ša­va pla­si­ra­ti sli­ka o nji­ma kao o ru­ši­lač­kim. Mo­žda je ne­ko i imao na­mje­ru da pro­te­ste uči­ni na­sil­nim, ali to si­gur­no ni­je­su funk­ci­o­ne­ri, čla­no­vi i ak­ti­vi­sti stra­na­ka ko­je se na­la­ze u DF-u, a upra­vo na­ša sprem­nost da na nji­ma bu­de­mo pri­sut­ni sa na­šim po­ro­di­ca­ma, ro­đa­ci­ma, pri­ja­te­lji­ma, ku­mo­vi­ma je naj­bo­lja po­tvr­da za to. Po­te­zi TVCG i nji­ho­vo iz­vje­šta­va­nje sa pro­te­sta DF-a su do­ve­li do to­ga da ovaj me­dij po­ka­že pra­vo li­ce, od­no­sno da je uvi­jek bio pod kon­tro­lom re­ži­ma – ka­že Đo­ko­vić.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"