Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika POTPREDSJEDNIK DEMOKRATA DŽENAN KOLIĆ PRIJAVIO TUŽILAŠTVU SVETISLAVA PERIŠIĆA Krivična prijava zbog izmišljenog napada Perišić optužio Kolića za prijetnje, tvrdeći da se incident dogodio u petak veče u blizini bjelopoljske diskoteke Kolić tvrdi da Perišića uopšte nije ni sreo, a kamoli mu prijetio
Pot­pred­sjed­nik De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re i po­sla­nik te par­ti­je Dže­nan Ko­lić ne­gi­rao je op­tu­žbe Sve­ti­sla­va Pe­ri­ši­ća, pred­sjed­ni­ka De­mo­krat­ske stran­ke prav­de (DSP), da mu je u pe­tak ve­če pri­je­tio. Pe­ri­šić je sa­op­štio da se in­ci­dent s Ko­li­ćem do­go­dio u pe­tak oko 20 ča­so­va u ne­po­sred­noj bli­zi­ni di­sko­te­ke „Spar­ta” u Uli­ci Tr­šo­voj u Bi­je­lom Po­lju. Na­ja­vlju­ju­ći kri­vič­nu pri­ja­vu, Ko­lić tvr­di da Pe­ri­ši­ća uop­šte ni­je ni sreo, a ka­mo­li mu pri­je­tio.
– Ne­i­sti­ni­ti na­vo­di Sve­ti­sla­va Pe­ri­ši­ća, pred­sjed­ni­ka stran­ke ko­ju je osno­vao lič­no Du­ško Mar­ko­vić ka­ko bi po­slu­ži­la upra­vo u ova­kve svr­he, ne bi ni ovog pu­ta za­slu­ži­va­li moj od­go­vor, kao što ni­su ni u ne­ko­li­ko ra­ni­jih na­vra­ta, da se sa­da ovaj sa­rad­nik slu­žbe ni­je po­slu­žio kla­sič­nim ud­ba­škim pod­me­ta­či­na­ma i uvre­da­ma. A za me­ne sko­ro da ne­ma ve­će uvre­de od blju­ta­vog, sram­nog i pod­log ko­men­ta­ra ka­ko ja imam ne­ki šo­vi­ni­stič­ki od­nos pre­ma srp­skom na­ro­du. Sva­ko ko po­zna­je Dže­na­na Ko­li­ća, a po­zna­je me do­sta Bje­lo­po­lja­ca, od­lič­no zna da su 90 od­sto mog dru­štva pra­vo­slav­ci i da imam pri­ja­te­lja svih vje­ra i na­ci­ja. I upra­vo sam za­to u De­mo­kra­ta­ma, jer ne pra­vim po­dje­lu na ove i one po na­ci­ji ili vje­ri, već na lju­de i ne­lju­de, na lju­de i ni­šta ro­be, na lju­de i sva­što­či­ne, ko­ji su za ma­lo me­dij­skog pro­sto­ra i ko­ju „ša­ku eura” sprem­ni da bla­te ne­ko­ga i da­ni­ma is­pi­ra­ju usta sa ne­kim bez ika­ka­vog osno­va. Ali sa ja­sno vi­dlji­vim ci­ljem – da me­ni lič­no i par­ti­ji či­ji sam pot­pred­sjed­nik i po­sla­nik u Skup­šti­ni po­ku­ša­ju da na­ne­su šte­tu – sa­op­štio je Ko­lić.
Ko­lić je is­ta­kao da se „osla­nja na zdrav ra­zum i osje­ćaj za isti­nu i prav­du mo­jih su­gra­đa­na ko­ji će zna­ti da pre­po­zna­ju i oka­rak­te­ri­šu ovaj na­pad kao još jed­nu plju­va­či­nu iz slu­žbi­ne ku­hi­nje”.
– De­mo­kra­te uspje­šno odo­li­je­va­ju i Đu­ka­no­vi­ću i Mar­ko­vi­ću i or­ga­ni­zo­va­nim kri­mi­nal­nim gru­pa­ma, pa će i jed­nom Pe­ri­ši­ću, ko­ji je bli­je­da ko­pi­ja nji­ho­vih slu­gu iz DPS-a. A go­spo­din Pe­ri­šić, ko­jeg spor­nom pri­li­kom ni­sam ni sreo, a ka­mo­li mu se na na­čin ka­ko je to pred­sta­vio obra­tio, do­bi­će pri­li­ku da svo­je be­stid­ne na­vo­de do­ka­že na su­du – po­ru­čio je Ko­lić.
Pe­ri­šić je pret­hod­no sa­op­štio da je o in­ci­den­tu s Ko­li­ćem oba­vi­je­stio i pred­sjed­ni­ka De­mo­kra­ta Alek­su Be­či­ća.
– Kre­ću­ći se auto­mo­bi­lom iz prav­ca na­se­lja Pru­ška, Ko­lić se za­u­sta­vio is­pred po­me­nu­tog objek­ta i kroz pro­zor auto­mo­bi­la mi upu­tio vi­še psov­ki i uvre­da, a iz­me­đu osta­log me vri­je­đao i na na­ci­o­nal­noj osno­vi. Ka­da sam po­ku­šao da se sa ime­no­va­nim ver­bal­no ob­ra­ču­nam, isti se, po­ka­zi­vav­ši mi sred­nji prst, ve­li­kom br­zi­nom uda­ljio auto­mo­bi­lom sa li­ca mje­sta. Ovo što se do­go­di­lo u pe­tak ve­če je na­sta­vak is­po­lja­va­nja mr­žnje po­sla­ni­ka De­mo­kra­ta pre­ma me­ni i ovim pu­tem ga oba­vje­šta­vam da će, uko­li­ko na­sta­vi sa ova­kvim po­na­ša­njem, do­bi­ti ade­kva­tan od­go­vor – re­kao je Pe­ri­šić.
Što se ti­če vri­je­đa­nja na na­ci­o­nal­noj osno­vi, ka­ko je re­kao, u to­me ne vi­di ni­šta no­vo.
– Ovim do­ga­đa­jem Ko­lić je, iako po­ti­če iz Ku­ča - jed­nog od naj­ve­ćih srp­skih ple­me­na u Cr­noj Go­ri po­tvr­dio svoj šo­vi­ni­sti­či od­nos pre­ma srp­skom na­ro­du– tvr­di Pe­ri­šić.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"