Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika IZ DEMOKRATSKOG FRONTA ODGOVORILI NA OPTUŽBE DPS-A
Predložiće Mila za svjedoka
Đukanović Predložiće Mila za svjedoka
De­mo­krat­ski front, ka­ko su sa­op­šti­li, sa za­do­volj­stvom kon­sta­tu­je da je DPS ne­mu­štim sa­op­šte­njem po­sli­je du­gog bo­rav­ka u ja­zbi­ni pri­znao da je Mi­li­vo­je Kat­nić sa­mo hip­no­ti­sa­ni ja­ni­čar sul­ta­na­ta Đu­ka­no­vi­ća, ko­ji Kat­ni­ćem upra­vlja iz svog pent­ha­u­sa u Du­ba­i­ju. Ka­ko su na­ve­li iz DF-a u od­go­vo­ru na sa­op­šte­nje DPS-a, na­kon fi­ja­ska s oba­ve­zu­ju­ćim uput­stvom od ko­jeg se Kat­nić ne­će po­vra­ti­ti, nje­go­vu haj­kač­ku ulo­gu pre­u­ze­la je gru­pi­ca ano­ni­mu­sa iz lo­pov­ske dru­ži­ne DPS-a, ko­ja se, u stra­hu od ko­nač­nog ob­ra­ču­na, ku­ra­ži štan­cu­ju­ći jef­ti­na sa­op­šte­nja, kao me­na­že­ri­ja u pot­pa­lu­blju bro­da ko­ji to­ne.
– Do mo­zgo­va tih ano­ni­mu­sa ne do­pi­re šta to zna­če hra­brost, je­din­stvo i od­luč­nost DF-a da sop­stve­nim ži­vo­ti­ma bra­ni vla­sti­ta uvje­re­nja. Po­zna­to je da je ta sku­pi­na bez­lič­nih iz DPS-a do­sad iz­da­la i pro­da­la sva­kog, na ko­ga je prst upe­rio Mi­lo Đu­ka­no­vić. A sad te mo­ral­ne ame­be mi­sle da baš one mo­gu DF-u di­je­li­ti lek­ci­je o čoj­stvu i ju­na­štvu, a da ni­kad ni­je­su zna­le šta zna­či ni jed­no ni dru­go – po­ru­ču­ju iz DF-a.
Ka­žu da je sva Cr­na Go­ra ima­la di­rekt­nu pri­li­ku da vi­di ka­ko su te „mo­ral­ne gro­ma­de” ne­dav­no u Skup­šti­ni pa­to­si­ra­ne i in­te­lek­tu­al­no ma­sa­kri­ra­ne od po­sla­ni­ka DF-a.
– Za­to se Kat­nić i spre­ma da za­tra­ži no­va uki­da­nja imu­ni­te­ta ne bi li bar do­ne­kle ubla­žio du­šev­ne bo­li is­fru­sti­ra­nih po­sla­ni­ka DPS-a, ko­ji se još ne po­vra­ti­še od fi­ja­ska u di­rekt­nom su­če­lja­va­nju u par­la­men­tu. Za raz­li­ku od svog še­fa Đu­ka­no­vi­ća, nje­go­vi po­sla­ni­ci su se bar po­ja­vi­li u Skup­šti­ni, iako svje­sni da su žr­tvo­va­ni pi­o­ni, kao bom­ba­ši sa­mo­u­bi­ce, ko­ji su uspje­šno raz­ni­je­li je­di­no sa­mi se­be, dok se ku­ka­vi­ca od nji­ho­vog še­fa skri­va po Bli­skom is­to­ku iz­bje­ga­va­ju­ći su­o­ča­va­nje s DF-om – ka­žu DF-u.
Na­vo­de da po­što je Ve­sna Me­de­ni­ca obe­ća­la di­rek­tan te­le­vi­zij­ski pre­nos su­đe­nja za dr­žav­ni udar, bi­će im ne­mjer­lji­vo za­do­volj­stvo da za svje­do­ka pred­lo­ži­mo Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, je­di­nog ko­ga je Ru­si­ja fi­nan­si­ra­la, i to sa naj­ma­nje 300 mi­li­o­na eura, i zbog či­je iz­da­je sad za ka­znu po­sla­ni­ci DPS-a bo­ra­ve u nu­žni­ci­ma tran­sfer-zo­ne ru­skih aero­dro­ma.
– Vje­ru­je­mo da će do­ka­za­na ku­ka­vi­ca od Đu­ka­no­vi­ća smo­ći sna­ge da se po­ja­vi kao svje­dok na jav­nom su­đe­nju za dr­žav­ni udar. I da se ne­će skri­va­ti iza DPS-spe­ci­jal­ke Su­za­ne Mu­go­še, jer svi zna­mo da je dr­žav­ni udar i iz­mi­šljen da Đu­ka­no­vić ne bi vra­ćao Ru­si­ma pa­re. Na­rav­no, na su­đe­nju pla­ni­ra­mo da za svje­do­ke pred­lo­ži­mo i Ru­se ko­ji su Đu­ka­no­vi­ću da­li no­vac, a ni­je­su ni Ši­šma­kov ni Po­pov. Za raz­li­ku od či­ta­vog DPS-a, DF je slo­bod­no pu­to­vao i na Is­tok i na Za­pad. I ni­kog ni­je pre­va­rio. I ni­ka­kva od­u­zi­ma­nja pa­so­ša li­de­ri­ma na­šeg sa­ve­za ne mo­gu za­u­sta­vi­ti su­o­ča­va­nje Đu­ka­no­vi­ća i nje­go­ve lo­pov­ske dru­ži­ne s prav­dom, ko­ja će ih ubr­zo su­sti­ći. U DPS-u su već mo­ra­li na­u­či­ti da slo­bo­da ni­je u pa­so­šu, ne­go u hra­bro­sti i od­luč­no­sti da se bra­ne vla­sti­ta uvje­re­nja. A kad već to do­sad ni­je­su na­u­či­li, osta­je im nji­hov opro­ba­ni re­cept – bjek­stvo za Be­o­grad, i po­tom hit­no od­ri­ca­nje od cr­no­gor­skog dr­ža­vljan­stva – na­ve­li su iz DF-a.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"