Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika GO BS JUČE NIJE POKRETAO PITANJE IZBORA NOVOG PREDSJEDNIKA STRANKE Husović nije ni nudio ostavku
Glav­ni od­bor Bo­šnjač­ke stran­ke ju­če na sjed­ni­ci u Ro­ža­ja­ma ni­je raz­ma­trao ostav­ku Ra­fe­ta Hu­so­vi­ća, li­de­ra te par­ti­je, iako se pret­hod­nih da­na o to­me spe­ku­li­sa­lo u me­di­ji­ma. Na sjed­ni­ci je raz­go­va­ra­no o utvr­đi­va­nju no­ve plat­for­me, a bi­lo je ri­je­či i o in­fra­struk­tur­nim pri­pre­ma­ma za pred­sto­je­će lo­kal­ne iz­bo­re. Ka­ko je sa­op­štio Su­ljo Mu­sta­fić, po­li­tič­ki di­rek­tor BS-a, ni­je bi­lo ni­jed­ne ri­je­či o ostav­ci pred­sjed­ni­ka par­ti­je, ni­ti je ona bi­la po­nu­đe­na.
Mu­sta­fić je na kon­fe­ren­ci­ji za me­di­je sa­op­štio da su čla­no­vi GO kroz di­sku­si­ju da­li pu­nu po­dr­šku Hu­so­vi­ću za ono što ra­di te le­gi­ti­mi­tet da stran­ku vo­di u pu­nom ka­pa­ci­te­tu.
– Da­kle, sve ono što se go­vo­ri­lo ili se go­vo­ri u smi­slu da će Ra­fet Hu­so­vić pod­ni­je­ti ostav­ku vi­di­mo kao me­dij­ske spe­ku­la­ci­je, ko­je su ne­do­bro­na­mjer­ne i ne­i­sti­ni­te. Na­rav­no, ima­mo raz­li­či­tih me­di­ja i raz­li­či­tih na­lo­ga ko­ji­ma se ba­ve od­re­đe­ni me­di­ji, ali ja po­na­vljam da je GO dao jed­no­du­šnu po­dr­šku pred­sjed­ni­ku stran­ke za do­sa­da­šnje i da­lje vo­đe­nje stran­ke i kroz de­tek­to­va­nje svih pi­ta­nja i pro­ble­ma ko­ji su uoče­ni u pro­te­klom pe­ri­o­du. Evi­dent­no je da je BS do­bio zna­čaj­no ma­nje gla­so­va na po­sled­njim iz­bo­ri­ma u od­no­su na 2012. go­di­nu i da su to pr­ven­stve­no pro­ble­mi ko­ji su uzro­ko­va­ni u op­štin­skim struk­tu­ra­ma, od­no­sno op­štin­skim od­bo­ri­ma. Glav­ni od­bor je da­nas ovla­stio pred­sjed­ni­štvo stran­ke da u na­red­nom pe­ri­o­du sa­či­ni plat­for­mu ko­jom će se ure­di­ti pro­ces re­for­mi­sa­nja BS. Kroz plat­for­mu će­mo ka­drov­ski oja­ča­ti stran­ku kroz do­vo­đe­nje no­vih lju­di i no­vih li­ca, vje­ro­vat­no i kroz pre­kom­po­zi­ci­ju ne­kih ka­drov­skih rje­še­nja na lo­kal­nim ni­vo­i­ma, ali o to­me će­mo zna­ti mno­go vi­še za ne­kih mje­sec i po da­na ka­da će glav­ni od­bor na ovom istom mje­stu usvo­ji­ti plat­for­mu – ka­zao je Mu­sta­fić, is­ti­ču­ći da se re­for­me od­no­se i na ja­ča­nje svih ob­li­ka ra­da BS kroz fo­rum mla­dih, fo­rum že­na i dru­gih struk­tu­ra.
– Bo­šnjač­ka stran­ka se u pro­te­klom pe­ri­o­du do­bro po­zi­ci­o­ni­ra­la na po­li­tič­koj ma­pi Cr­ne Go­re i kroz ka­dro­ve ko­ji su na po­zi­ci­ja­ma u dr­ža­vi, po­ka­za­la da mi i te ka­ko zna­mo da vo­di­mo od­go­vor­ne dr­žav­ne po­slo­ve u iz­vr­šnoj vla­sti. Vje­ru­je­mo da će no­vi lju­di na lo­kal­nom ni­vou kroz stra­nač­ke struk­tu­re da­ti još ve­ći do­pri­nos u tom prav­cu i da će BS kroz te pro­ce­se iza­ći još bo­lja i još ja­ča – ka­zao je Mu­sta­fić.
V.Ra.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"