Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika STRANKA MILA ĐUKANOVIĆA OSVOJILA APSOLUTNU VLAST, PREDSTAVNICI OPOZICIJE NIJESU PRIHVATILI REZULTATE ZBOG NEPRAVILNOSTI
Mojkovac u rukama DPS-a, Demokrate i DF nijesu potpisali zapisnike
Mojkovac u rukama DPS-a, Demokrate i DF nijesu potpisali zapisnike
De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta osvo­ji­la je ap­so­lut­nu vlast u Moj­kov­cu sa 20 man­da­ta (3.200 gla­so­va) ko­li­ko će ima­ti u lo­kal­nom par­la­men­tu. Me­đu­tim, zbog broj­nih ne­re­gu­lar­no­sti to­kom iz­bor­nog da­na, pred­stav­ni­ci De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re i De­mo­krat­skog fron­ta ni­je­su pot­pi­sa­li za­pi­sni­ke na ve­ći­ni bi­rač­kih mje­sta.
Iz­la­znost je bi­la 83 od­sto, a pra­vo gla­sa is­ko­ri­sti­lo je 5.907 bi­ra­ča.
De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra će ima­ti pet od­bor­ni­ka u moj­ko­vač­kom par­la­men­tu (1.003 gla­sa), De­mo­krat­ski front če­ti­ri (784 gla­sa), a So­ci­ja­li­stič­ka na­rod­na par­ti­ja dva (375). Cen­zus ni­je­su pre­šli SDP, Gra­đan­ski po­kret URA i So­ci­jal­de­mo­kra­te.
Pred­stav­ni­ci De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re ni u jed­nom od če­ti­ri gra­da u ko­ji­ma su ju­če odr­ža­va­ni lo­kal­ni iz­bo­ri (Ce­ti­nju, Pet­nji­ci, Moj­kov­cu i Tu­zi­ma) ni­je­su pot­pi­sa­li za­pi­sni­ke na ve­ći­ni bi­rač­kih mje­sta, sa­op­štio je ju­če ge­ne­ral­ni se­kre­tar te stran­ke Bo­ris Bog­da­no­vić.
Ni čla­no­vi bi­rač­kih od­bo­ra iz De­mo­krat­skog fron­ta ni­je­su pot­pi­sa­li za­pi­sni­ke na ve­ći­ni bi­rač­kih mje­sta na ju­če­ra­šnjim iz­bo­ri­ma. Iako su osvo­ji­li če­ti­ri man­da­ta,  no­si­lac li­ste tog po­li­tič­kog sa­ve­za u Moj­kov­cu Ni­ko­la Bal­tić je ka­zao da će na­knad­no od­lu­či­ti da li će pri­zna­ti iz­bor­ni re­zul­tat zbog svih ne­re­gu­lar­no­sti ko­je su pra­ti­le iz­bor­ni dan i do­dao da čla­no­vi bi­rač­kih od­bo­ra DF-a ni­su pot­pi­sa­li za­pi­sni­ke na ve­ći­ni bi­rač­kih mje­sta. 
Ak­tu­el­ni pred­sjed­nik op­šti­ne Moj­ko­vac De­jan Me­do­je­vić sa­op­štio je da je DPS, pre­ma nji­ho­vim re­zu­ta­ti­ma, osvo­jio 20 man­da­ta, što je nji­hov naj­bo­lji re­zul­tat ika­da ostva­ren u tom gra­du. 
– Ono što je ko­nač­no to je da DPS u ovom tre­nut­ku ima 20 man­da­ta od ukup­no 31 man­da­ta u lo­kal­nom par­la­men­tu. Za nas je gla­sa­lo pre­ko 3.000 bi­ra­ča. De­mo­kra­te su osvo­ji­le pet ma­da­ta, DF če­ti­ri, a SNP 2, i to bi bi­la ko­nač­na zbir­na li­sta. Ono što je oči­gled­no je da broj Moj­kov­ča­na ko­ji su da­li po­dr­šku DPS-u ni­ka­da ni­je bio ve­ći. To nas ne ču­di u ovom tre­nut­ku, bu­du­ći da smo u pro­te­kle če­ti­ri go­di­ne vri­jed­no ra­di­li – na­veo je Me­do­je­vić i za­hva­lio gra­đa­ni­ma Moj­kov­ca na po­dr­šci.
On je obe­ćao da će na­sta­vi­ti sa oto­vo­re­nom po­li­ti­kom za sve gra­đa­ne i da će bi­ti u slu­žbi gra­da i Moj­kov­ča­na. 
 J.Š. 

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"