Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer javno vodi rat protiv SPC, nasamo ne govori tako * Nećemo učestvovati u predstavi DPS-a * Državna pomoć Ćoću bačene pare * U Javnom servisu višak 150 radnika * Premijer javno vodi rat protiv SPC, nasamo ne govori tako * Skoro 400 mrtvih, na stotine nestalih * Erupcija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BORIS BOGDANOVIĆ, POSLANIK DEMOKRATA:
Plan DPS-a je maliciozan, antievropski i neprihvatljiv akt, koji predstavlja grubi falsifikat plana Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA.

Vic Dana :)

Dostojanstvo
- Zašto psi imaju više dostojanstva od čovjeka?
- Zato što pas moli na dvije noge, a čovjek na četiri!

Otišla baba na kiosk da kupi dopunu i kaže:
– Jednu dopunu za moju unuku!
Prodavačica:
– Od...?
– Od babe Stane za unuku Radmilu!

Pitaju Muju: Mujo, reci jednu dugačku riječ.
– Guma.
– Pa to nije dugačka riječ!
– A, nije, ali se može razvući.

- Mama, opet sam se svađala sa mužem, ja to ne mogu izdržati! Doći ću živjeti s tobom!
- Ne, draga, on mora platiti za svoje greške! Ja ću doći živjeti s vama!

Zašto internet nikad ne može zamijenit novine?
- Internetom nikada ne možeš da ubiješ muvu koja te dva sata izluđuje leteći kroz kuhunju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Porodica - datum: 2018-09-16 DIZAJNERKA JELENA ROGANOVIĆ ĐURIĆ UČESTVUJE NA SOFIJA FEŠN VIKU U BUGARSKOJ
Dress code za modernu ženu
Dress code za modernu ženu
Di­zaj­ner­ka Je­le­na Ro­ga­no­vić Đu­rić usko­ro će ot­pu­to­va­ti u Bu­gar­sku gdje će uče­stvo­va­ti na So­fi­ja fešn vi­ku. Ona će se ta­mo­šnjoj pu­bli­ci pr­vi put po­klo­ni­ti 20. sep­tem­bra sa ak­tu­le­nom ko­lek­ci­jom Dress co­de ko­ja je do­pu­nje­na sa no­vim mo­de­li­ma ha­lji­na.
– Sa­mi na­ziv ko­lek­ci­je Dress co­de za­pra­vo dik­ti­ra trend i atrak­tiv­nost za ovu se­zo­nu. Sup­til­na stra­na je za­pra­vo u ma­te­ri­ja­li­ma ko­ji su sta­kla­sti. U di­je­lu ko­lek­ci­je su pro­zir­ni i vo­de do iz­ra­ža­ja naj­nje­žni­je dje­lo­ve žen­ske lje­po­te. Na je­dan pre­fi­njen na­čin sta­vlja­ju je u pr­vi plan. Ipak je žen­ska lje­po­ta ne­što ne­sa­vla­di­vo što se tre­ba is­ta­ći na pra­vi na­čin. Mo­de­li su uglav­nom for­ma ha­lji­ne, ra­znih du­ži­na kao i sve­ča­ni kom­ple­ti. Sve mo­de­le ka­rak­te­ri­še vi­so­ka ele­gan­ci­ja i sjaj. Sup­til­nost je i u bo­ji s ob­zi­rom na to da je sve­de­na na cr­nu i bi­je­lu po­red još ne­ko­li­ko to­no­va ja­čih bo­ja – ob­ja­šnja­va Je­le­na.
Po­ziv za SFV, ka­ko ka­že, je usli­je­dio od nji­ho­vih age­na­ta ko­ji pra­te njen rad.
– Oni pra­te in­ter­net stra­ni­ce i na­šu mod­nu sce­nu i od­lu­či­li su da brend JRĐ bu­de pred­stav­nik Cr­ne Go­re u So­fi­ji na šta sam ve­o­ma po­no­sna. Mo­ja ko­lek­ci­ja im se ja­ko do­pa­da, osje­ti­lo se nji­ho­vo odu­še­vlje­nje ka­da je usli­je­dio po­ziv što je me­ni pri­či­ni­lo ve­li­ko za­do­volj­stvo i sa­mi taj pri­stup do­dat­no in­spi­ri­sao za bu­du­ću sa­rad­nju. Sve je sprem­no i ra­du­jem se od­la­sku u So­fi­ju. Tu je i moj tim ko­ji će na sa­moj pro­bi da­ti sve od se­be da 20. sep­tem­bra sve iz­gle­da ča­rob­no. Isti­na je da se pr­vi put pred­sta­vljam na So­fi­ja fešn vi­ku ali smo do­bi­li to­li­ko de­ta­ljan iz­vje­štaj o kom­plet­noj or­ga­ni­za­ci­ji, teh­ni­ci, pro­sto­ru ta­ko da nam je bi­lo la­ko pra­vi­ti pla­no­ve. Pro­bu će­mo ura­di­ti dan pred re­vi­ju u ho­te­lu Ma­ri­ne­la ko­ji iz­gle­da fan­ta­stič­no i ima već opro­ba­nu i sa­vr­še­nu sce­nu za mod­ne do­ga­đa­je ko­ji se tu odr­ža­va­ju go­di­na­ma. Ra­du­je me što ću se pred­sta­vi­ti no­voj pu­bli­ci, ko­ja mi­slim da mo­že i te­ ka­ko vo­lje­ti mo­ju mo­du s ob­zi­rom na to da je na­mi­je­nje­na sa­vre­me­noj i mo­de­r­noj že­ni. A pra­te­ći nji­ho­vu jav­nu sce­nu re­kla bih da je taj mo­me­nat kod da­ma i te ka­ko is­tak­nut. Ve­li­ki je trud ulo­žen u sva­ki de­talj jer tu ne smi­je ima­ti gre­ške, po­seb­no ka­da vas pu­bli­ka tek upo­zna­je. To je od pri­li­ke kao ka­da po­la­zi­te u ško­lu, mo­ra­te po­če­ti sa pe­ti­ca­ma, ta­ko je naj­bo­lje – na­gla­ša­va di­zaj­ner­ka.A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"