Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI SAVLADALI HAPOEL JERUSALIM U 7. KOLU EVROKUPA
Otvorili vrata drugog kruga
Otvorili vrata drugog kruga Budućnost Voli – Hapoel Jerusalim 92:75 (17:19, 26:21, 19:20, 30:15)
Dvo­ra­na: SC Mo­ra­ča. Gle­da­la­ca: oko 2000. Su­di­je: Pe­rez (Špa­ni­ja), Rej­ter (Nje­mač­ka), Rod­sand (Nor­ve­ška).
BU­DUĆ­NOST VO­LI: Iva­no­vić 15 (5-5), Ba­ro­vić 6 (4-2), Se. Še­ho­vić 8 (2-2), Sta­ro­vlah, Gor­dić 12 (3-2), Bo­jić, Ilić 9 (2-1), Z. Ni­ko­lić 2, Gib­son 15 (4-4), Po­po­vić 20 (2-2), Len­dri 5 (2-2).
HA­PO­EL JE­RU­SA­LIM: Daj­son 19 (6-5), Per­pe­ro­glu 3, Eli­ja­hu 6, Dej 10 (4-4), Hal­pe­rin 3 (4-3), Ti­mor, Oha­jon, Ro­berts 2 (2-2), Ha­u­el 2, Kin­zi 11 (5-5), Omić 9 (4-1), Lu­kas 10.
Sjaj­nom igrom u po­sled­njoj če­tvr­ti­ni ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li sa­vla­da­li su Ha­po­el Je­ru­sa­lim i prak­tič­no obez­bi­je­di­li pla­sman u Top 16 Evro­ku­pa. Po­če­tak me­ča pro­te­kao je u iz­jed­na­če­noj bor­bi. Pla­vi su tra­ži­li pra­vu igru, dok su se go­sti uzda­li u šut za tri po­e­na. Gor­dić je u še­stom mi­nu­tu po­go­dio za 13:10, ali je usli­je­di­la se­ri­ja Ha­po­e­la od 9:0 za 19:13 u de­ve­tom mi­nu­tu. Ipak, Po­po­vić je po­go­dio za 17:19 na kra­ju pr­ve di­o­ni­ce. Dru­gu je Daj­son otvo­rio troj­kom (22:17), ali su do­ma­ći­ni pre­ko Ili­ća od­mah uhva­ti­li pri­klju­čak (24:24). Za­tim su se eki­pe smje­nji­va­le u vođ­stvu, da bi po­e­ni­ma Zo­ra­na Ni­ko­li­ća Pod­go­ri­ča­ni na od­mor oti­šli sa plus tri (43:40). I po­red ve­li­ke bor­be­no­sti i u na­stav­ku je bi­lo pu­no gre­ša­ka. To po­seb­no va­ži za Dži­ki­će­ve iza­bra­ni­ke, ko­ji su iz­gu­bi­li ne­ko­li­ko lop­ti, pro­ma­ši­li ne­ko­li­ko otvo­re­nih šu­te­va za tri po­e­na, što su is­ku­sni go­sti zna­li da is­ko­ri­ste i ba­ca­nji­ma De­ja u 26. mi­nu­tu po­ve­li 54:49. Iz­gle­da­lo je da će ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li ima­ti do­sta pro­ble­ma u na­stav­ku me­ča. Me­đu­tim, u pra­vom mo­men­tu re­a­go­va­la je klu­pa pla­vih. Dži­kić je u va­tru po­slao Iva­no­vi­ća i Po­po­vi­ća, ko­ji su do­ni­je­li neo­p­hod­nu ener­gi­ju. Do­ma­ći­ni su za­i­gra­li čvr­šće u od­bra­ni i br­že u na­pa­du. Iva­no­vić je po­sli­je teh­nič­ke klu­pi Ha­po­e­la pr­vo po­go­dio za 55:56, da bi Po­po­vić troj­kom u 29. mi­nu­tu pre­o­kre­nuo (60:58). U od­lu­ču­ju­ćih 10 mi­nu­ta Bu­duć­nost Vo­li je ušla sa vođ­stvom od 62:60. Pi­ta­nje po­bjed­ni­ka ri­je­še­no je na star­tu če­tvr­te di­o­ni­ce. Pla­vi su se raz­le­tje­li po par­ke­tu Mo­ra­če. Za­tvo­ri­li su sve pri­la­ze svom ko­šu, us­po­sta­vi­li kon­tr­o­lu sko­ka, dok su u na­pa­du ras­po­lo­že­ni bi­li Gor­dić i Po­po­vić. Ka­da je Se­ad Še­ho­vić u 34. mi­nu­tu po­en­ti­rao za 75:60 tra­si­ran je put ka tri­jum­fu. Post go­sti­ju od sko­ro če­ti­ri mi­nu­ta pre­ki­nuo je Daj­son, ali je on­da sjev­nu­la troj­ka Iva­no­vi­ća, da bi se­ri­jom po­e­na ot­por pro­tiv­ni­ka de­fi­ni­tiv­no skr­šio od­lič­ni Po­po­vić. Ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li još ni­su te­o­ret­ski osi­gu­ra­li pla­sman u dru­gu fa­zu, ma­da je vi­še ne­go ja­sno da će­mo ih gle­da­ti u Top 16 Evro­ku­pa. U sle­de­ćem ko­lu Pod­go­ri­ča­ni go­stu­ju Ga­la­ta­sa­ra­ju.
N.Z.


GRU­PA B
Bu­duć­nost Vo­li – Ha­po­el 92:75, Ga­la­ta­sa­raj – Re­đo Emi­li­ja 82:72, Li­et­ka­be­lis – Ba­jern 87:88
1. Ba­jern 7 7 0
2. Bu­duć­nost 7 4 3
3. Re­đo Emi­li­ja 7 3 4
4. Li­et­ka­be­lis 7 3 4
5. Ga­la­ta­sa­raj 7 2 5
6. Ha­po­el 7 2 5

Alek­san­dar Dži­kić: Iz­van­red­na su eki­pa na sva­koj po­zi­ci­ji od je­dan do pet. Mi smo iza­šli, bo­ri­li smo se ko­li­ko smo mo­gli. Ja sam kao tre­ner po­no­san na ove mom­ke. Mno­go sam po­no­san na njih. He­roj ovog me­ča je Fi­lip Ba­ro­vić, ko­ji se po­vri­je­dio u po­ne­dje­ljak kao i Da­ni­lo Ni­ko­lić. I Ni­ko­la (Iva­no­vić) se po­vri­je­dio dva da­na pri­je me­ča. Sa Fi­li­pom se dva da­na ubje­đu­je­mo da li da igra ili da ne igra i on je oda­brao da igra.

Pe­tar Po­po­vić: Ova po­bje­da je po­seb­no zna­čaj­na, jer smo igra­li bez Da­ni­la Ni­ko­li­ća i Su­a­da Še­ho­vi­ća. Tru­di­li smo se da po­ka­že­mo za­jed­ni­štvo, ko­je nas kra­si to­kom se­zo­ne.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"