Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport NA TERENIMA SRC „TOPOLICA” U BARU
Partizan organizovao zimski kamp
Akteri jučerašnje utakmice - Foto: DAN Partizan organizovao zimski kamp
Omla­din­ska ško­la Fud­bal­skog klu­ba Par­ti­zan or­ga­ni­zo­va­la je po če­tvr­ti put zim­ski kamp u Ba­ru. Pre­ko 35 dje­ča­ka iz Slo­ve­ni­je, Re­pu­bli­ke Srp­ske, Sr­bi­je, Cr­ne Go­re i Ma­ke­do­ni­je, po­la­zni­ci su ove fud­bal­ske ško­le, ko­ja im u pe­ri­o­du od 9. do 15. ja­nu­a­ra uz rad po­zna­tih tre­ne­ra ot­kri­va taj­ne fud­bal­ske igre i pod­sti­če ih na rad.
Sa dje­com ra­de tre­ne­ri Ne­nad Đu­ka­no­vić, Zo­ran Te­šo­vić, Dra­gan Kec­man i tre­ner gol­ma­na Đor­đe Pan­tić. Sa eki­pom su i Dra­gan Ra­ćen, De­jan Bog­da­no­vić i Mar­ko Ra­nev­ski.
Pre­ma ri­je­či­ma Bog­da­no­vi­ća, iz­u­zet­no su za­do­volj­ni uslo­vi­ma bo­rav­ka u ho­te­lu „Si­dro”, go­sto­prim­stvom za­po­sle­nih u ho­te­lu, na če­lu sa di­rek­to­rom Dra­ga­nom Ni­ke­zi­ćem. Po­la­zni­ci kam­pa ra­de na po­moć­nom te­re­nu sport­skog kom­plek­sa JP „Sport­sko re­kre­a­tiv­ni cen­tar” Bar.
U sklo­pu kam­pa ju­če je od­i­gra­na pri­ja­telj­ska utak­mi­ca iz­me­đu polaznika kampa FK Par­ti­zan i ško­le Are­na iz Pod­go­ri­ce. Sla­vi­li su Pod­go­ri­ča­ni sa 9:3.
D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"