Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Žugiću CBCG platila doktorat, samo za avio-kartu dali 7.000 * Uhapšen nakon razgovora sa sinom * Pucao u koleginicu zbog premještaja * Mladić nestao u talasima * Žugiću CBCG platila doktorat, samo za avio-kartu dali 7.000 * Tramp stavio Solanu na crnu listu * Moguć politički kraj Angele Merkel
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
LjUIĐ ŠKRELjA, POSLANIK DPS-a:
Kada opozicija izgubi izbore, onda krivca nađu u izbornom zakonodavstvu i drugim radnjama.

Vic Dana :)

– Sjutra se udajem! - pohvali se plavuša svojim kolegama na poslu.
– Hajde pogodite što radi moj budući muž - ushićeno upita prisutne.
– Najveću glupost u životu! - vikne u glas nekoliko muškaraca.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FUDBALERI ZETE JUČE POČELI PRIPREME ZA NOVU SEZONU
Vlaisavljević: Pojačanja neophodna
Sa prvog treninga u Golubovcima - Foto: DAN Vlaisavljević: Pojačanja neophodna
Na­kon jed­no­mje­seč­ne pa­u­ze, od ju­če je na „Tre­šnji­ci“ po­no­vo ži­vo. Fud­ba­le­ri Ze­te po­če­li su pri­pre­me za no­vu se­zo­nu, a no­vom-sta­rom še­fu struč­nog šta­ba Du­ša­nu Vla­i­sa­vlje­vi­ću na pro­ziv­ci se ja­vi­lo dva­de­se­tak igra­ča. U od­no­su na sa­stav ko­ji se u pro­šloj se­zo­ni do po­sled­njeg ko­la bo­rio za Evro­pu, Ze­ta je mno­go sla­bi­ja. Oti­šli su Pje­tr Ljulj­đu­raj, Pe­ri­ša Pe­šu­kić i Ste­fan Kne­že­vić, a pred od­la­skom se na­la­ze Igor Vu­ja­čić, Ni­ko­la Kr­sto­vić i Ne­ma­nja Cav­nić, ko­jeg ju­če ni­je ni bi­lo na oku­plja­nju. S dru­ge stra­ne, za sa­da ima sa­mo je­dan no­vaj­li­ja – Đor­đi­je Vuk­če­vić, ko­ji je sti­gao iz Gr­blja.
Tre­ne­ru Du­ša­nu Vla­i­sa­vlje­vi­ću ovo je tre­ći put da do­la­zi na kor­mi­lo pr­vog cr­no­gor­skog šam­pi­o­na. Pret­hod­na dva su bi­la uspje­šna, a da li će i ovaj za­vi­si od do­sta fak­to­ra.
-Na­dam se da će ta­ko bi­ti i ovo­ga pu­ta. Me­đu­tim, da bi se to ostva­ri­lo mo­ra­ju se do­ve­sti naj­ma­nje tri ili če­ti­ri po­ja­ča­nja i to kva­li­tet­na. Po­seb­no se to od­no­si na po­zi­ci­je što­pe­ra i na­pa­da­ča, jer će Igor Vu­ja­čić i Igor Kr­sto­vić go­to­vo si­gur­no oti­ći. Pod zna­kom pi­ta­nja je osta­nak Cav­ni­ća, mo­žda i on ode va­ni. Bez njih je ovo do­sta skrom­na eki­pa, ali ako do­ve­de­mo pra­ve al­ter­na­ti­ve, mi­slim da će­mo opet na­pra­vi­ti ne­što – is­ta­kao je Vla­i­sa­vlje­vić za „Dan“.
Ze­ta je kre­nu­la sa ra­dom, ali plan pri­pre­ma ni­je de­fi­ni­san.
-Ni­smo još de­fi­ni­sa­li od­la­zak na pri­pre­me, ali vje­ru­jem da će­mo u na­red­na dva ili tri da­na to do­go­vo­ri­ti.
Sa ka­kvim am­bi­ci­ja­ma ula­zi­te u no­vi šam­pi­o­nat?
-Mo­ra se u bor­bu za bo­do­ve ući sa evrop­skim am­bi­ci­ja­ma da bi se iz­bje­glo ne­što dru­go. Ovo je li­ga od de­set klu­bo­va i htio to ili ne mo­raš da se bo­riš da bu­deš me­đu če­ti­ri eki­pe. Ako ni­je ta­ko, on­da si osu­đen za ba­raž. Jed­na utak­mi­ca je do­volj­na da se sve po­rem­ti i da odeš do­lje.
Uz Vla­i­sa­vlje­vi­ća, u struč­nom šta­bu će ra­di­ti i no­vi po­moć­nik.
-Alek­san­dar Ka­lu­đe­ro­vić, do­sa­da­šnji tre­ner mla­đih se­lek­ci­ja Ze­te, ra­di­će sa mnom, umje­sto Ne­na­da Br­no­vi­ća ko­ji je na­pu­stio klub – is­ta­kao je na kra­ju Du­šan Vla­i­sa­vlje­vić.
D.P.

Sto­li­ce sti­gle, če­ka se po­sta­vlja­nje

Kao što smo ne­dav­no i na­ja­vi­li, za­pad­na tri­bi­na sta­di­on „Tre­šnji­ca“ će od je­se­ni ima­ti sto­li­ce. Oko 1.000 sto­li­ca sti­glo je već na ovaj obje­kat, a osta­tak će bi­ti do­pre­mljen u to­ku na­red­ne sed­mi­ce, pa se sa­mim tim oče­ku­je i nji­ho­vo br­zo po­sta­vlja­nje. Ina­če, ra­di se o sto­li­ca­ma ko­je su do sa­da bi­le na Grad­skom sta­di­o­nu u Pod­go­ri­ci i ko­je su pret­hod­nom pe­ri­o­du ski­nu­te sa naj­ve­ćeg fud­bal­skog objet­ka u Cr­noj Go­ri.
Ka­da su u pi­ta­nju re­flek­to­ri, iz klu­ba su po­ru­či­li da je kom­plet­na pa­pi­ro­lo­gi­ja za­vr­še­na i da se sa­da sa­mo če­ka instaliranje...

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"