Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Oštetila Ukrajinu za 1,6 milijardi, pa pobjegla u Crnu Goru * Hana brinu kineske investicije * Isjekli se žiletima i zapalili pet ćelija * Filipova žena šef pljevaljske poreske uprave * CIA preslušala snimke, smrt pod velom tajne * Djevica za bezgrešno začeće * Reklama bez srama
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, ČELNIK POKRETA URA:
Nije dovoljno ustati kad intoniraju himnu, a okrenuti leđa i sjesti pred nepravdom i bezakonjem.

Vic Dana :)

- Kako prepoznati oženjenog muškarca koji sjedi na klupi?
- Kada dođe metlar on odmah digne noge!
Negdje na moru dva lava pobjegla iz cirkusa i hodaju plažom. Jedan lav reče:
- Ne razumijem ove ljude, špic je sezone a na plaži nema žive duše!
Falsifikovao Mujo dolare, pa se hvali Hasu:
– Vid‘ bolan, kako sam napravio ovaj od 7 dolara.
- Ma, ne benavi, gdje ima od 7, nego odi ti još dok možeš i to promijeni kod nekoga ko se ne razumije.
Vraća se Mujo:
- Uspio sam, Haso! Sve sam promijenio u po 3 i po 4!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-10-22 FLEŠ - UEFA Mažić sudi Mančester – Juventus
Naj­bo­lji srp­ski su­di­ja Mi­lo­rad Ma­žić uži­va ve­li­ko po­vje­re­nje Su­dij­ske ko­mi­si­je UEFA. Na­i­me, iz Evrop­ske ku­će fud­ba­la ju­če je sa­op­šte­no da će ar­bi­tar iz Vr­ba­sa di­je­li­ti prav­du na me­ču iz­me­đu Man­če­ster ju­naj­te­da i Ju­ven­tu­sa, u me­ču tre­ćeg ko­la grup­ne fa­ze Li­ge šam­pi­o­na.
Utak­mi­ca se igra na „Old Tra­for­du” u uto­rak, 23. ok­to­bra od 21 sat, Ma­ži­ću će na ovom su­sre­tu po­ma­ga­ti Mi­lo­van Ri­stić i Da­li­bor Đur­đe­vić.
Ina­če, ovaj su­sret je spe­ci­fi­čan i po to­me što će Kri­sti­ja­no Ro­nal­do po pr­vi put u dre­su Ju­ven­tu­sa za­i­gra­ti pro­tiv klu­ba u ko­jem se pro­sla­vio.

LA­CIO
Ba­sta od­stra­njen
iz pr­vog ti­ma

Ka­ri­je­ra Du­ša­na Ba­ste u La­ci­ju mo­gla bi da bu­de go­to­va jer je srp­ski bek od­stra­njen iz sa­sta­va „ne­be­sko­pla­vih” za Se­ri­ju A, ob­ja­vio je por­tal „B92”. Na­i­me, sva­ka od eki­pa mo­že da ima 25 re­gi­stro­va­nih igra­ča, s tim što oni mla­đi od 21 go­di­ne mo­gu u bi­lo kom tre­nut­ku da se pri­klju­če ti­mu bez re­gi­stro­va­nja.
–La­cio oba­vje­šta­va jav­nost da je Džor­dan Lu­ka­ku pri­klju­čen spi­sku 25 igra­ča za utak­mi­ce Se­ri­je A umje­sto Du­ša­na Ba­ste – na­pi­sao je rim­ski klub u sa­op­šte­nju.
Ba­sta je od­i­grao dvi­je utak­mi­ce ove se­zo­ne, obje u Li­gi Evro­pe, a u jed­noj je do­bio cr­ve­ni kar­ton.

RAD­NIČ­KI NIŠ
Ton­čev: Igra­mo
naj­bo­lji fud­bal
Pr­vi čo­vjek Rad­nič­kog iz Ni­ša Ivi­ca Ton­čev iz­ja­vio je da je pre­za­do­vo­ljan re­zul­ta­ti­ma klu­ba i po­ru­čio da je uvje­ren da eki­pa usko­ro mo­že da kon­ku­ri­še za tro­fe­je. Ni­šli­je su u dva­na­e­stom ko­lu Su­per­li­ge sa­vla­da­le Ze­mun sa 2:0 i učvr­sti­le se na dru­gom mje­stu na ta­be­li.
– Ne mo­gu da ne bu­dem za­do­vo­ljan, Rad­nič­ki igra naj­bo­lji fud­bal u Sr­bi­ji. Ne po­sto­ji eki­pa ko­ja mo­že da po­mi­sli „la­ko će­mo” ka­da nam iza­đe na meg­dan i ve­o­ma mi je dra­go zbog to­ga – is­ta­kao je Ton­čev.
On se po­tom osvr­nuo na obe­ća­nja ko­ja je dao pri­li­kom do­la­ska u Niš.
– Obe­ća­li smo sta­bi­li­za­ci­ju klu­ba, obe­ća­li smo da će Rad­nič­ki bi­ti u vr­hu srp­skog, a što da ne i fud­ba­la na Bal­ka­nu. Za­do­vo­ljan sam što to ni­su bi­le pra­zne ri­je­či. Ne­će­mo sta­ti, že­lim da ubr­zo u Niš stig­ne ne­ki tro­fej. Iskre­no vje­ru­jem da po­sje­du­je­mo kva­li­tet za ta­ko ne­što – po­ru­čio je Ton­čev.

PAR­TI­ZAN
Mi­le­ti­ću ve­ći ugo­vor

De­fan­zi­vac Par­ti­za­na, Ne­ma­nja R. Mi­le­tić, igra naj­bo­lju se­zo­nu u ka­ri­je­ri. Po­stao je­dan od oslo­na­ca ti­ma Zo­ra­na Mir­ko­vi­ća, pro­tiv Ru­mu­ni­je je de­bi­to­vao i za na­ci­o­nal­ni tim, a klub iz Hum­ske je ri­je­šio da ga na­gra­di za do­bre par­ti­je.
Pre­ma na­vo­di­ma „Te­le­gra­fa” cr­no-be­li su od­lu­či­li da na­gra­de Mi­le­ti­ća po­ve­ća­njem pri­ma­nja re­vi­zi­jom već po­sto­je­ćeg ugo­vo­ra, a isti iz­vor po­tvr­dio je da je sve već uta­na­če­no i da se sa­mo če­ka po­tvr­da iz Hum­ske.
Mi­le­tić je u Par­ti­zan sti­gao u ju­lu 2017. go­di­ne iz Ve­ster­loa, a u ka­ri­je­ri je igrao za Slo­gu iz Kra­lje­va, ča­čan­ski Bo­rac i Voj­vo­di­nu.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"