Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Tri godine bez supervizije, a Radoje Žugić i kćerka doktoriraju kod Kneževića * Postupak pokrenut, određen sudija izvjestilac * Za mjesec dana počinili 160 pljački * Opštine traže novi rok za legalizaciju * Promovisan bihorski ćilim * Tri godine bez supervizije, a Radoje Žugić i kćerka doktoriraju kod Kneževića * Slavljenička noć sa zvijezdama
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Zvonko Pavićević, predsjednik Sindikata prosvjete:
Vlada ne da četiri miliona za povećanje plata prosvjeti.

Vic Dana :)

Ide Crnogorac i nosi CD-e u ruci. Naiđe drugi i pita ga:
- Šta ti je to?
- Ma neki diskovi sa klasičnom muzikom, ne slušaš ti to!
- Ma, daj da vidim!
- Pa dobro, ima Betovena, Baha, Mocarta...
- Pa znam Mocarta, on je komponovao muziku za „nokiju”!
Javlja se Mujo Radio Sarajevu i kaže: „Da vam kažem, hodam ja Čaršijom, kad odjednom ugledam na podu novčanik.”
Spiker: „Jesil‘ ga podignuo?”
Mujo: „Da.”
Spiker: „Jesil‘ ga otvorio?”
Mujo: „Da.”
Spiker: „Pa šta si vidio?”
„1.000 maraka, 500 eura i lična karta.
Spiker: „Pa šta piše na ličnoj?”
Mujo: „Muharem.”
Spiker: „I šta sad?”
Mujo: „Pa, ako može jedna pjesma za Muharema!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-12-06 ISKRA I RUDAR REMIZIRALI NA STADIONU ,,BRAĆE VELAŠEVIĆ” Svakom po bod ISKRA 1:1 RUDAR
Iskra i Ru­dar su u Da­ni­lov­gra­du od­i­gra­li ne­ri­je­še­no 1:1, a kraj­njim is­ho­dom ovog du­e­la na kra­ju ni­su bi­li za­do­volj­ni ni jed­ni ni dru­gi.
– Ne mo­gu bi­ti za­do­vo­ljan ko­nač­nim is­ho­dom ko­li­ko za­la­ga­njem i po­žr­tvo­va­njem svih pro­ti­ma­ca ko­ji­ma če­sti­tam na ve­li­kom tru­du ko­ji su ulo­ži­li da ostva­ri­mo uspjeh. Ka­da se ne is­ko­ri­ste ide­al­ne šan­se za gol, to se vra­ti kao bu­me­rang, pa smo čak mo­ra­li da igra­mo pro­tiv vje­tra i da sti­že­mo pred­nost od­lič­nih Plje­vlja­ka. Zna­li smo sve o pro­tiv­ni­ku i o kva­li­te­tu sa­sta­va Ru­da­ra, ali još ne mo­že­mo da sa­vla­da­mo psi­ho­lo­šku ba­ri­je­ru i strah od po­bje­de na svom te­re­nu – re­kao je na­kon me­ča Alek­san­dar Ne­do­vić, stra­teg Iskre.
Do­ma­ći fud­ba­le­ri su ima­li vi­še iz­gled­nih pri­li­ka za gol, ali ih je i ovo­ga pu­ta lo­ša re­a­li­za­ci­ja ko­šta­la tri­jum­fa. Na sa­mom star­tu Ni­ko­la Ka­ra­kla­jić ni­je uspio da po­go­di mre­žu, na­kon što je gol­man Ako­vić na­pu­stio ka­zne­ni pro­stor. Sre­di­nom po­lu­vre­me­na vi­dje­li smo do­bar cen­tar­šut Zvr­ka i po­ku­šaj Ro­go­ši­ća, ali je lop­ta za­vr­ši­la iz­nad preč­ke. Ne­du­go za­tim u pri­li­ci je bio i Lu­ka Pe­jo­vić, ali je mre­ža go­sti­ju osta­la ne­tak­nu­ta. S dru­ge stra­ne, Plje­vlja­ci su če­ka­li svo­ju pri­li­ku i u 37. mi­nu­tu po­ve­li – Bra­zi­lac Pa­trik Ju­sti­no je sa dva­de­se­tak me­ta­ra po­sti­gao evro­gol. Ina­če, do tog tre­nut­ka do­ma­ći na­pa­da­či mo­gli su da se tri pu­ta upi­šu u li­stu stri­je­la­ca.
Da­ni­lov­gra­đa­ni su u na­stav­ku me­ča kre­nu­li još ži­vlje, pa su 66. mi­nu­tu sti­gli do iz­jed­na­če­nja. Go­raz Bur­za­no­vić iz gu­žve u pe­ter­cu Plje­vlja­ka po­go­dio sta­ti­vu, a od­bi­je­nu lop­tu ne­smo­tre­ni Ako­vić uba­cio u sop­stve­nu mre­žu.
– Ne kri­je­mo da nam se tak­ti­ka za­sni­va­la na ofan­ziv­noj igri i na­mje­ri da osvo­ji­mo sva tri bo­da. Za­to ni­je­smo za­do­volj­ni učin­kom, a bi­li smo na pra­gu po­bje­de. Ni­je nam ni tra­di­ci­ja išla u pri­log, jer po pra­vi­lu Iskra se po­ka­za­la kao čvrst i ne­zgo­dan pro­tiv­nik. Po­ku­ša­će­mo da pro­pu­šte­no na­dok­na­di­mo pro­tiv Pe­trov­ca i za­dr­ži­mo šan­se za pla­sman u vr­hu ta­be­le – is­ta­kao je Vu­ko Bo­ga­vac, po­moć­ni tre­ner Ru­da­ra.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"