Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Prva familija me mafijaški progoni, sve što znam znaće sva Crna Gora * Amfilohije: Obnovimo se hristolikom ljubavlju * Prao novac za Kašćelana * Registruju auta kod firme pod istragom * Borac oslobodilac dostojan pamćenja * Bliže se izbori, a DIK nema predsjednika * Probio blokadu, povrijeđena dvojica policajaca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ - ČELNIK GRAĐANSKOG POKRETA URA:
Snimak na kome se vidi kako Slavoljub Stijepović uzima novac jasno govori da ovo nije zemlja poštenih izbora i da vlast ne proizilazi iz slobodne volje građana.

Vic Dana :)

– Teta Marice, vi mora da ste vrlo jaka žena?
– Otkud ti ta pomisao?
– Pa moj otac kaže da sve muškarce vrtite oko malog prsta.
**********************
Došao Mujo u luna park! Pogodio puškom patku i dobio kornjaču. Sledeći dan opet tako i dobio cvijet. Kaže Mujo:
– Nemoj ti meni cvijet, daj ti meni hamburger ko juče.
****************
Zašto krava pase travu?
Jer nema ruku da smota...
*************
Crkao plavuši auto na autoputu. Zaustavi se kamiondžija pa upita:
– Šta je bilo?
Plavuša:
– Ma taj prokleti vjetar, ugasio svjećice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI MORNARA LAKO SAVLADALI ZADAR U 15. KOLU ABA LIGE
Veliki korak ka opstanku
Veliki korak ka opstanku Mornar - Zadar 89:81 (22:25, 25:14, 25:22, 17:20)
Dvo­ra­na: „To­po­li­ca”. Gle­da­la­ca: oko 1.400. Su­di­je: Ra­do­vić (Hr­vat­ska), Ni­ko­lić (Sr­bi­ja), Mr­dak (Sr­bi­ja).
MOR­NAR: Grant, Mi­ćo­vić 13, Mi­jo­vić, Dre­no­vac 5, Pa­vić 2, Vu­jo­še­vić, Pa­vi­će­vić, Vo­ler 16, Sa­ne 12, Vra­nješ 16, Re­bić 12, Lu­ko­vić 13.
ZA­DAR: Ba­šić 17, Ma­rić, Žo­rić 12, Kra­ji­na, Von, Da­šić 6, Vu­ko­vić 7, Br­zo­ja 11, Špra­lja 6, Litl 17, Bo­žić 5, Pla­ni­nić.
Ko­šar­ka­ši Mor­na­ra, u jed­noj od naj­va­žni­jih utak­mi­ca ove se­zo­ne u ABA li­gi, ostva­ri­li su po­bje­du protiv Zadra (89:81) i pri­bli­ži­li se ko­rak vi­še ka op­stan­ku. Od sa­mog po­čet­ka se vi­dje­lo da će ovo bi­ti za­ni­mlji­va utak­mi­ca. U pr­voj če­tvr­ti­ni Mor­nar je bio ne­što agre­siv­ni­ji, i na­kon 11:11 po­sli­je pet mi­nu­ta, do­ma­ći su troj­kom Re­bi­ća po­ve­li na tri mi­nu­ta do kra­ja 16:15. Usli­je­di­la je se­ri­ja 9:0 za Ba­ra­ne, pre­ci­zni su bi­li Vra­nješ, Vo­ler i Sa­ne, pa je Mor­nar do­šao do pred­no­sti od plus se­dam, 22:15. Uz­vra­ti­li su Za­dra­ni se­ri­jom 10:0, pa su na kra­ju pr­vih de­set mi­nu­ta go­sti pre­o­kre­nu­li re­zul­tat, i ima­li pred­nost od plus tri po­e­na, 22:25. Dru­ga di­o­ni­ca po­če­la je troj­kom Vo­le­ra za iz­jed­na­če­nje 25:25. Raz­i­grao se Sa­ne, po­go­dio je troj­ku Vo­ler, Ba­ra­ni su dik­ti­ra­li tem­po, pa je pred­nost po­ra­sla na se­dam po­e­na, 37:30. Ko­li­ko god su se go­sti tru­di­li, ni­su uspje­li da za­u­sta­ve raz­i­gra­ne Re­bi­ća i Vo­le­ra, pa su ko­šar­ka­ši Mor­na­ra u 17. mi­nu­tu pr­vi put ima­li pred­nost od de­vet po­e­na, 42:33. Do kra­ja po­lu­vre­me­na šut i da­lje ni­je naj­bo­lje slu­žio go­ste. Do­ma­ći su do­bro od­i­gra­li od­bra­nu i za­klju­ča­li svoj koš, te po­e­ni­ma Re­bi­ća i Vo­le­ra po­šli na od­mor sa plus osam po­e­na, 47:39. Već na­kon mi­nut i po igre u tre­ćoj če­tvr­ti­ni Ba­ra­ni su ima­li plus 11 (51:40), pa je tre­ner go­sti­ju uzeo mi­nut od­mo­ra. Po po­vrat­ku na te­ren Bo­žić i Špra­lja ve­za­li su dvi­je troj­ke, pa je pred­nost do­ma­ćih pa­la na plus pet (51:46). Ipak, Za­dra­ni ni­su uspje­li ozbilj­ni­je da za­pri­je­te, pa je raz­li­ka po­sli­je po­e­na Sa­nea i troj­ke Vra­nje­ša na tri mi­nu­ta do kra­ja če­tvr­ti­ne po­ra­sla na plus 14 (65:51). U fi­ni­šu ove če­tvr­ti­ne go­sti ne uspi­je­va­ju da slo­me ot­por do­ma­ćih, pa su Ba­ra­ni na kra­ju 30 mi­nu­ta igre ima­li pred­nost od plus 11 (72:61). Ka­da je Vo­ler na po­čet­ku po­sled­njih 10 mi­nu­ta uba­cio troj­ku za 75:61, utak­mi­ca je prak­tič­no već bi­la ri­je­še­na. Pred­nost do­ma­ćih stal­no je ra­sla, a naj­ve­ću raz­li­ku su ostva­ri­li u 36. mi­nu­tu, ka­da je Dre­no­vac po­vi­sio na plus 20 (86:66). Go­sti su do kra­ja se­ri­jom 15:3 ubla­ži­li po­raz. Mor­nar u sle­de­ćem ko­lu 19. ja­nu­a­ra go­stu­je Me­gi. D.S.


Mi­ha­i­lo Pa­vi­će­vić: Ka­ko nam je po­raz od Par­ti­za­na te­ško pao, ta­ko je ova po­bje­da do­šla u pra­vom tre­nut­ku, pro­tiv di­rekt­nog kon­ku­ren­ta. Ni­kad ne ku­kam za bi­lo čim, ali mi je žao zbog po­ra­za od Par­ti­za­na, ako se to ta­ko mo­že na­zva­ti, jer smo po me­ni mi tu utak­mi­cu do­bi­li. Sa tom po­bje­dom, Mor­nar bi opet bio u če­ti­ri naj­bo­lja. Bi­lo je te­ških utak­mi­ca za na­vi­ja­če u Ba­ru ove se­zo­ne, sa­da smo po­sli­je du­že vre­me­na od­i­gra­li do­sta do­bar meč i kon­tro­li­sa­li ga od po­čet­ka. Bi­lo je pa­do­va u igri, ali ni­šta ka­ta­stro­fal­no. Bi­li smo fo­ku­si­ra­ni, a pot­pu­no je dru­ga­či­je ka­da ima­te vre­me­na da od­ra­di­te kom­ple­tan sed­mič­ni tre­na­žni ci­klus.
An­te Na­zor: U pr­vom po­lu­vre­me­nu smo igra­li do­bro, ali smo na­pra­vi­li ne­ke glu­po­sti i do­zvo­li­li ri­va­lu da po­stig­ne 17 po­e­na iz kon­tra­na­pa­da. U dru­gom di­je­lu smo se lo­še bra­ni­li, a Mor­nar je po­ka­zao iz­u­ze­tan in­di­vi­du­al­ni kva­li­tet

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"