Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kolarević postao vlasnik kompleksa vrijednog 20 miliona125 * Bolnici u Dobroti fali 600.000 eura 125 * Organizovaću proteste ispred CBCG125 * „Glinicu” prodaje kao staro gvožđe125 * Amerika silom nameće svoju volju125 * Sukob nastavljaju i sa mrtvim Oliverom125 * Poništili tendere vrijedne 4,2 miliona
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Danilo Jelovac, predsjednik Studentskog parlamenta :
– Na fakultetima fali profesora, a praksa postoji samo na papiru.

Vic Dana :)

Sreli se Mujo i Haso posle 50 godina, i sad kao penzioneri, izljube se i odu kod Muje na kafu. Sjede oni na terasi, Mujo kaže ženi:
– Ljubavi, ‘ajde nam skuvaj kaficu!
Ona donese. Posle pola sata, Mujo opet kaže ženi:
– Srećo, ‘ajde nam donesi rakijicu!
Ona donese. Malo kasnije će opet Mujo:
– Pile, ‘ajde nam nasijeci malo suvog mesa!
Ona isjecka i donese. Haso sve to gleda, i u čudu, kaže Muji:
– Svaka ti čast, jarane moj, divim ti se, i posle toliko godina braka, ti svoju ženu još uvijek oslovljavaš sa ljubavi, srećo, pile… stvarno divno!
A Mujo će:
– Aaaaa, jarane, ma nije to ljubav, nego već 5 godina ne mogu da se sjetim kako se ona zove!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport VEZISTA CRVENE ZVEZDE DUŠAN JOVANČIĆ OPTIMISTA PRED PROLJEĆNI DIO SEZONE Dupla kruna je naš cilj
Du­šan Jo­van­čić je od­i­grao sjaj­nu po­lu­se­zo­nu u Cr­ve­noj zve­zdi i bio je­dan od naj­za­slu­žni­jih igra­ča za od­lič­ne re­zul­ta­te „cr­ve­no-be­lih” u je­se­njoj po­lu­se­zo­ni. U raz­go­vo­ru za klup­ski sajt, Jo­van­čić je po­ru­čio da se zna cilj nje­go­ve eki­pe.
– Bit­no nam je da poč­ne­mo sa do­brim ra­dom po­sle zim­ske pa­u­ze i da na­sta­vi­mo gdje smo sta­li, jer smo stvar­no na­pra­vi­li do­bar re­zul­tat u pr­vom di­je­lu se­zo­ne. Ostva­ri­li smo ve­li­ku bo­dov­nu pred­nost u od­no­su na ri­va­le u Su­per­li­gi, ali opu­šta­nje, na­rav­no, ni­je do­zvo­lje­no. Ho­će­mo mak­si­mal­no od­go­vor­no i po­sve­će­no da uđe­mo u dru­gi dio se­zo­ne ka­ko bi­smo za­dr­ža­li raz­li­ku is­pred pro­tiv­ni­ka. Na­rav­no, cilj je da na kra­ju do­đe­mo do ti­tu­le i du­ple kru­ne – is­ta­kao je Jo­van­čić.
Be­o­gra­đa­ni se na­la­ze na Ki­pru, gdje su spre­ma­ju za dru­gi dio se­zo­ne.
– Sve pro­ti­če od­lič­no, ima­mo za­i­sta fe­no­me­nal­ne uslo­ve za rad na Ki­pru. Na na­ma je sa­mo da vri­jed­no ra­di­mo i is­pu­nja­va­mo sve za­mi­sli struč­nog šta­ba. Ni­šta nam ni­je te­ško, zna­mo da sa­da pra­vi­mo ba­zu ka­ko bi­smo do­šli do uspje­ha i ostva­re­nja ci­lje­va na pro­lje­će. At­mos­fe­ra je pre­po­zna­tlji­vo do­bra me­đu na­ma, uvi­jek ima ša­le, ali se zna ka­da tre­ba da se ra­di – po­ru­čio je Jo­van­čić.

FI­FA se opro­sti­la od Še­ku­lar­ca
Na adre­su Cr­ve­ne zve­zde ju­če je iz sje­di­šta FI­FA sti­glo pi­smo sa iz­ra­zi­ma sa­u­če­šća, po­vo­dom smr­ti Dra­go­sla­va Še­ku­lar­ca. Od ve­li­ka­na ju­go­sloven­skog fud­ba­la i dru­ge Zve­zdi­ne zvi­je­zde opro­sti­li su se čel­ni lju­di Svjet­ske ku­će fud­ba­la, pred­sjed­nik Đa­ni In­fan­ti­no i za­mje­nik ge­ne­ral­nog se­kre­ta­ra Zvo­ni­mir Bo­ban.
– Pri­hva­ti­te na­še naj­du­blje ža­lje­nje i iz­ra­ze sa­u­če­šća po­vo­dom smr­ti svjet­skog igra­ča i tre­ne­ra, le­gen­de Cr­ve­ne zve­zde Dra­go­sla­va Še­ku­lar­ca. Še­ki je bio je­dan od naj­ve­ćih igra­ča u isto­ri­ji ju­go­slo­ven­skog fud­ba­la. Za re­pre­zen­ta­ci­ju biv­še Ju­go­sla­vi­je od­i­grao je 41 utak­mi­cu od 1956. do 1966. go­di­ne, i bio je član na­ci­o­nal­nog ti­ma ko­ji je osvo­jio sre­br­nu me­da­lju na Olim­pij­skim igra­ma 1956. u Mel­bur­nu, i uče­snik Svjet­skog pr­ven­stva 1958. Uče­stvo­vao je i 1960. na Evrop­skom pr­ven­stvu osvo­jiv­ši sre­br­nu me­da­lju u Fran­cu­skoj, dok je 1962. go­di­ne po­mo­gao Ju­go­sla­vi­ji da do­đe do po­lu­fi­na­la Svjet­skog pr­ven­stva. Na klup­skom ni­vou naj­vi­še će bi­ti za­pam­ćen kao član Cr­ve­ne zve­zde, sa ko­jom je osvo­jio ne­ko­li­ko ti­tu­la pr­va­ka dr­ža­ve i pe­ha­ra Ku­pa. Pri­je OFK Be­o­gra­da je igrao u Nje­mač­koj, a po­sle i u Ko­lum­bi­ji. U ime čla­no­va svjet­ske fud­bal­ske za­jed­ni­ce, iz­ra­ža­va­mo naj­du­blje sa­u­če­šće nje­go­voj po­ro­di­ci i svi­ma ko­ji su ga vo­lje­li. Na­da­mo se da će na­še ri­je­či po­dr­ške, na ne­ki na­čin po­mo­ći da na­đu mir u tre­nu­ci­ma tu­ge – pi­še iz­me­đu osta­log u pi­smu iz Ci­ri­ha adre­si­ra­nom na pred­sjed­ni­ka Cr­ve­ne zve­zde Sve­to­za­ra Mi­ja­i­lo­vi­ća, a ko­je su pot­pi­sa­li čel­ni­ci FI­FA, In­fan­ti­no i Bo­ban.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"