Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Svi čekaju da Sveto progovori * Policijsku torturu temeljno ispitati * Prva banka pljačka, Lidija Mitrović aminuje * Bježeći od nasilja završila kao beskućnik * Svi čekaju da Sveto progovori * Tenzije sa Turskom se ne mogu prevazići * Vlada garantuje za Stanišića i Simatovića
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 18-12-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Norbert Mapes-Nidik, njemački analitičar:
Ako postanete pravna država, Milo će završiti u zatvoru.

Vic Dana :)

Bili Piroćanac i Leskovčanin u Nišu.Dogovore se oni da skoče u Nišavu i ko prvi izroni, taj plaća ručak.
Ko je prvi izronio?
Udavila su se obojica.
------
Pokvario se plavuši auto, pa ga odvezla majstoru. Posle pregleda, pita ona majstora:
- Šta mu je?
Majstor odgovori: - Ma neki kratak spoj.
- A možete li da ga produžite?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport RUDAR NAPUSTIO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA Đorđe Đurić u Čukaričkom
Lju­bi­mac na­vi­ja­ča Ru­da­ra i je­dan od naj­bo­ljih igra­ča ovog klu­ba Đor­đe Đu­rić od ju­če je član Ču­ka­rič­kog. Ka­ko je sa­op­šte­no iz ta­bo­ra ak­tu­el­nog šam­pi­o­na, Ču­ka­rič­ki je već du­ži vre­men­ski pe­ri­od pra­tio igre jed­nog od naj­bo­ljih što­pe­ra li­ge, a ka­da se po­ja­vi­la po­tre­ba za nje­go­vim an­ga­žo­va­njem, Plje­vlja­ci su se la­ko do­go­vo­ri­li sa „br­đa­ni­ma“.
– Ima­mo iz­u­zet­nu sa­rad­nju sa Ču­ka­rič­kim i la­ko smo se do­go­vo­ri­li oko svih de­ta­lja. Zna­mo šta smo iz­gu­bi­li od­la­skom Đu­ri­ća, po­red igrač­kih kva­li­te­ta za ove dvi­je i po go­di­ne uvje­ri­li smo se da se ra­di o čo­vje­ku vi­so­kih mo­ral­nih nor­mi, ve­li­kim rad­ni­ku ko­ji je na tre­nin­zi­ma, na te­re­nu i van nje­ga bio pri­mjer svi­ma u klu­bu. Ni­smo ni jed­nog tre­nut­ka že­lje­li da bu­de­mo pre­pre­ka Đu­ri­ću u iz­bo­ru no­ve sre­di­ne. Sve nje­go­ve uspje­he do­ži­vlja­va­će­mo kao na­še i ko zna mo­žda nam se fud­bal­ski pu­te­vi po­no­vo sret­nu – sa­op­šte­no je iz upra­ve Ru­da­ra.
Đu­rić je u dre­su Ru­da­ra od­i­grao 61 utak­mi­cu i po­sti­gao pet go­lo­va, od to­ga dva su pro­tiv Bu­duć­no­sti Plje­vlja­ci­ma su do­ni­je­li bo­do­ve.
Ra­ni­je su iz upra­ve klu­ba na­ja­vi­li mo­guć­nost da će Đu­rić na­pu­sti­ti klub, a si­gur­no je da to ne­će bi­ti je­di­ni igrač ko­ji će ove zi­me oti­ći. Pod­sje­ća­mo, Ru­dar je pri­je dva da­na sklo­pio do­go­vor sa An­dri­jom Ka­lu­đe­ro­vi­ćem, a u za­vr­šnoj fa­zi su raz­go­vo­ri o po­vrat­ku Iva­na Iva­no­vi­ća u ta­bor plje­valj­skog klu­ba.M.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"