Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija PORODICE SRPSKIH ŽRTAVA ODGOVORILE ISU MUSTAFI
Zločinci moraju da odgovaraju
Porodice srpskih žrtava traže pravdu Zločinci moraju da odgovaraju Za razliku od Srbije, pripadnici UČK nisu htjeli da oslobode nijednog otetog Srbina, zato što ste vi Albanci pravili biznis trgujući ljudskim organima otetih Srba, poručili su iz Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM
Udru­že­nje po­ro­di­ca kid­na­po­va­nih i ubi­je­nih na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji ogor­če­no je zbog iz­ja­ve ko­sov­skog pre­mi­je­ra Ise Mu­sta­fe u ko­joj op­tu­žu­je Sr­bi­ju za mon­stru­o­zne zlo­či­ne po­či­nje­ne na KiM.
Po­ro­di­ce srp­skih žr­ta­va po­ru­ču­ju da ni­ka­da ne­će bi­ti pro­tiv svih Al­ba­na­ca, već će se bo­ri­ti do po­sled­njeg da­ha da al­ban­ski zlo­čin­ci, vo­đe UČK, od­go­va­ra­ju za po­či­nje­ne zlo­či­ne, pre­no­si Tan­jug.
Sma­tra­ju da Mu­sta­fa iz­ja­vom da­tom po­vo­dom obi­lje­ža­va­nja na­ci­o­nal­nog Da­na ne­sta­lih Al­ba­na­ca zlo­u­po­tre­blja­va po­ro­di­ce al­ban­skih žr­ta­va na­pa­da­ju­ći Sr­bi­ju i Sr­be za mon­stru­o­zne zlo­či­ne, ko­je su na­vod­no voj­ne i pa­ra­voj­ne for­ma­ci­je iz­vr­ši­le na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji 1999.
– Po­dr­ža­va­mo prav­du za al­ban­ske po­ro­di­ce žr­ta­va i oda­je­mo im pri­zna­nje za­to što su zah­ti­je­va­le i uspje­le, uz po­moć Evro­pe, Ame­ri­ke, ta­da­šnje DOS-ov­ske vla­sti u Sr­bi­ji i al­ban­skog lo­bi­ja ko­ji je dao ogro­man no­vac, da se iz srp­skih za­tvo­ra u pe­ri­o­du od 2001. do 2003. oslo­bo­di 2.108 osu­đe­nih te­ro­ri­sta i zlo­či­na­ca, pri­pad­ni­ka te­ro­ri­stič­ke UČK – na­ve­de­no je u otvo­re­nom pi­smu po­me­nu­tog udru­že­nja.
Ka­ko se do­da­je, ti zlo­čin­ci su za­ro­blje­ni u kr­va­vim bor­ba­ma sa dr­žav­nom voj­skom i po­li­ci­jom u Dre­ni­ci, na Ko­sa­ra­ma, na Mo­ri­ni i ši­rom Me­to­hi­je.
– Za raz­li­ku od Sr­bi­je, pri­pad­ni­ci UČK ni­su htje­li da oslo­bo­de ni­jed­nog ote­tog Sr­bi­na, za­to što ste vi Al­ban­ci pra­vi­li bi­znis tr­gu­ju­ći ljud­skim or­ga­ni­ma ote­tih Sr­ba – po­ru­či­li su iz Udru­že­nja po­ro­di­ca kid­na­po­va­nih i ubi­je­nih na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji i do­da­ju da su zlo­či­ni na­sta­vlje­ni i po­sli­je 1999. go­di­ne, i po­red za­šti­te Kfo­ra i Un­mi­ka.
„Po­sta­vlja­mo pi­ta­nje da li je pra­ved­no da srp­ski ge­ne­ra­li bu­du osu­đe­ni u Ha­gu za zlo­či­ne 1999. go­di­ne na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji, a da do­ka­za­ni pred­rat­ni, rat­ni, po­sli­je­rat­ni zlo­čin­ci Mu­sta­fa, Ta­či, Ha­ra­di­naj, Če­ku, Lji­maj op­tu­žu­ju Sr­bi­ju i cio srp­ski na­rod za ne­ka­kav ge­no­cid 1999. go­di­ne i čak tra­že rat­nu od­šte­tu – pi­ta­ju iz udru­že­nja.
Pred­sjed­nik ko­sov­ske skup­šti­ne i pre­mi­jer Ka­dri Ve­se­li i Isa Mu­sta­fa za­tra­ži­li su ra­ni­je od­go­vor­nost Sr­bi­je za, ka­ko tvr­de, mon­stru­o­zne zlo­či­ne i pro­na­la­zak ne­sta­lih.
Ve­se­li je po­vo­dom Da­na ne­sta­lih re­kao da ne­će bi­ti part­ner­stva sa Sr­bi­jom bez pro­na­la­ska ne­sta­lih.(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"