/ - BARSKI VODOVOD MODERNIZOVAO KORISNIčKI PORTAL
18/08/2022 u 10:33 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Barski vodovod modernizovao korisnički portal i uveo nove servise

Osnova naše poslovne filozofije je da pratimo moderne tehnologije i trendove, posvećeni da naše usluge učinimo maksimalno dostupnim krajnjim korisnicima kaže Aleksandra Kosović direktorica Sektora za ekonomsko-finansijske poslove DOO Vodovod

DOO „Vodovod i kanalizacija” je modernizovao servise korisničkog portala na web site-u www.vodovod-bar.me, i tako olakšao korišćenje njihovih usluga.

Korisnici usluga DOO Vodovod i kanalizacija Bar, od sad mogu na njihovom sajtu, u dijelu “korisnički portal”:

imati uvid u stanje zaduživanja i uplata za naznačeno mjerno mjesto

poslati novo stanje sa mjernog instrumenta

podnijeti reklamaciju za naznačeni račun

preuzeti račun

provjeriti iznos svoje potrošnje

online platiti račun

- Osnova naše poslovne filozofije je da pratimo moderne tehnologije i trendove, posvećeni da naše usluge učinimo maksimalno dostupnim krajnjim korisnicima. Duboko smo ubijeđeni da digitalne tehnologije zauvijek mijenjaju i unaprjeđuju lice poslovanja. Najkraće rečeno, digitalna transformacija odavno nije samo ideja o budućnosti, već praksa bez koje se ne može ozbiljno poslovati. Neophodnost njene primjene se ne može zanemariti i uslov je bez koga se ne može očekivati ostvarivanje ozbiljnih poslovnih uspjeha - kaže Aleksandra Kosović, direktorica Sektora za ekonomsko-finansijske poslove DOO Vodovod i kanalizacija Bar.

Kako je naglasila, korisnički portal na njihovom sajtu (www.vodovod-bar.me) je dopunjen novim opcijama koje će omogućiti korisnicima kvalitetniju i potpuniju uslugu i olakšati korišćenje web servisa.

- I u narednom periodu činićemo dodatne napore kako bismo što je više moguće izlazili u susret našim korisnicima, koristeći se modernim tehnologijama. One nam omogućavaju da veliki dio aktivnosti naši korisnici mogu uraditi bez izlaganja dodatnim naporima, a u krajnjoj liniji i nepotrebnim troškovima -zaključuje Kosović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:24