Grgurović i Đoković / foto: LAZAR RUZIC
22/02/2023 u 13:33 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čelnici opštine Danilovgrad za "Dan": Lokalna vlast nije ugrožena

To priželjkuju naši politički protivnici, ali oni su tako poraženi 23. oktobra, da se više ne mogu povratiti, kazao je Đoković za "Dan"

Nakod dešavanja na državnom nivou, vlast koju u Danilovgradu čine Evropa Sad, Demokratski front i Demokrate, nije ugrožena, saopštio je za "Dan" Aleksandar Grgurović, predsjednik opštine Danilovgrad.

Grgurović dodaje da će nastaviti da bude kao i dosad maksimalno posvećen opštem lokalnom interesu i dobru svih građana Danilovgrada.

– Iako bih istakao izuzetno nezadovoljstvo zbog odluke članova Državne izborne komisije iz redova Demokratskog fronta, koji su bez ikakvog pravnog uporišta odlučili da diskvallifikuju kandidata Pokreta Evropa sad Milojka Spajića, koalicija u Danilovgradu nije ugrožena - kazao je on. 

Velimir Đoković, predsjednik Skupštine opštine Danilovgrad, takođe ističe da lokalna vlast u Danilovgradu nije ugrožena, a siguran je da će to potvrditi i ostali koji su sa njima u koaliciji.

– To priželjkuju naši politički protivnici, ali oni su tako poraženi 23. oktobra, da se više ne mogu povratiti. Ovo je koaliciona vlast i mi pripadamo različitim strankama i ideologijama, različitim idejama. Ja sam, na primjer, siguran da će Andrija Mandić biti budući predsjednik Crne Gore, neko drugi misli da će to biti njihov predstavnik. Ali ono što nas povezuje i čemu smo posvećeni je da zajedno snažno radimo za dobro svih građana Danilovgrada – naveo je Đoković, komentarišući pitanje da li će se situacija u pokretu Evropa sad, nakon odbijanja kandidature Spajića za predsjednika države, reflektovati na koaliciju u Danilovgradu.

Vlast u Danilovgradu čine pokret Evropa sad, Demokratski front i Demokrate.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 16:24