/ FOTO: M.N.
18/01/2023 u 17:34 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dobrinje: Ponovo prohodan put

Postojeći propusti nijesu mogli prihvatiti veliku količinu vode i različitog otpada. Problem su bili i tokovi rijeke Lješnica i Pavića potoka

Brzom intervencijom radnika Javnog preduzeća "Komunalno Lim" saniran je danas u poslijepodnevnim satima lokalni put Kanje-Dobrinje, saopštio je rukovodilac radnih jedinica tog preduzeća, Senad Pačariz.

 - Usljed obilnih padavina došlo je do začepljenja propusta. Došlo je do obrušavanja zemlje na putu prema Dobrinju i to na dva lokaliteta. Međutim, uspjeli smo uz našu radnu snagu i mehanizaciju da saniramo i taj problem. Tako je lokalni put Kanje-Dobrinje, nakon nekoliko sati ponovo prohodan za saobraćaj- kazao je Pačariz

Dodaje da su radnici ovog preduzeća danas od jutarnjih sati bili angažovani na sanaciji bujičnih potoka i odvodnih kanala, koji se iz naselja slivaju na magistralni put.

- Postojeći propusti nijesu mogli prihvatiti veliku količinu vode i  različitog otpada. Problem su bili i tokovi rijeke Lješnica i Pavića potoka. Rdovno pratiti stanje na terenu, i ukoliko bude potrebe, reagovati po nalogu Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj - istakao je Pačariz.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:40