DPS / - DPS
09/12/2023 u 10:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Budva: Lokalna vlast više nema većinu, izbore sprovesti što prije

Frontova vlast u Budvi više nema ni legitimitet da upravlja gradom, za samo osam mjeseci, od lokalnih izbora u oktobru prošle do juna ove godine, izgubili su više od tri hiljade glasova, naveli su iz OO DPS Budva

Raspuštanje Opštinskog odbora NSD-a u Budvi i imenovanje novog - privremenog organa ove partije, ogledalo je totalnog raspada nekadašnjeg DF-a u našoj opštini, ali i dokaz da uprkos pokušajima Andrije Mandića da miri zavađene frakcije u stranci, ovaj politički savez više nema većinu u lokalnom parlamentu, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Budva.

- Osim toga, Frontova vlast u Budvi više nema ni legitimitet da upravlja gradom, i to, prije svega, zbog činjenice da su za samo osam mjeseci, od lokalnih izbora u oktobru prošle godine do juna mjeseca ove godine, izgubili više od tri hiljade glasova - naveli su iz OO DPS Budva.

Koliko god ostaci lokalne vlasti u Budvi insistirali na tome da je stanje redovno, iz OO DPS Budva ističu da je i laicima jasno da se gradom ne može upravljati iz zatvora, kao i da građani ne smiju da budu taoci ničijeg straha od izbora.

- U obavezi smo da ponavljamo da su sumnje kako je predsjednik Opštine Budva povezan sa teškim kriminalnim djelima, pogubne po imidž našeg grada. Ta sramota se mora sprati sa lica Budve, a jedini način da se to uradi su izbori. Zato bi svako dalje odbijanje da se mandat vrati građanima, predstavljalo nečastan i bezobziran odnos prema građanima Budve - navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:33