Demokratska partija socijalista / - DPS
25/03/2024 u 18:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Budva: Na našu inicijativu skraćen mandat i prekinuta agonija, nakon izbora dobićemo odgovornu i pristojnu vlast

Na inicijativu Demokratske partije socijalista danas je Skupštini opštini Budve skraćen mandat čime su se stvorili uslovi za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora koji su prijeko potrebni kako bi Budva konačno dobila odgovornu i pristojnu vlast, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Kako su naveli, agonija u Budvi koja traje od 2016. godine kulminirala je u prethodnih godinu dana kada se opštinom upravljalo iz pritvora a kada je vršenje vlasti predstavljalo ogoljenu i sirovu borbu međusobno suprotstavljenih frakcija koje su se borile isključivo za svoje lične i partijske interese.

(VIDEO) Usvojena odluku o skraćenju mandata SO Budva

- Finalno, žao nam je što su građani morali da čekaju godinu dana da bi došlo do razrješenja krize budući da smo odmah nakon hapšenja predsjednika opštine apelovali na ovakav scenario i pozivali na vanredne izbore, kazali su iz DPS Budva.

Iz te partije iskazali su uvjerenje da su građani nakon višegodišnje agonije izvukli pouke, a Demokratska partija socijalista je i na ovaj način pokazala da su joj interesi Budve iznad svega te da bili vlast ili opozicija uvijek ćemo se principijelno boriti za ono što su vrijednosti koje zastupamo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:03