/ - FOTO: NTO
22/09/2023 u 11:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NTO CG: Produžen konkurs za najbolji kratki video klip na temu “Zeleni turizam“

Sva zainteresovana djeca, koja imaju boravak u Crnoj Gori, mogu se učestvovati u nagradnom Konkursu slanjem video klipa u inboks instagram profila NTO CG (@gomontenegro)

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore produžava rok za slanje video klipova na temu “Zeleni turizam“ do 6. oktobra tekuće godine. Nagradni Konkurs objavljen je povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma i otvoren za djecu uzrasta od 13 do 18. godina starosti.

-Predmet Konkursa je izrada kratkog video klipa o jednoj od mnogih turističkih destinacija u Crnoj Gori kroz prizmu “zelenog turizma“. Klip, prilagođen društvenoj mreži Instagram, u trajanju od 15 do 60 sekundi treba da skrene pažnju na probleme zaštite životne sredine i ukaže na važnost očuvanja tog turističkog mjesta- navode u saopštenju iz NTO.

Sva zainteresovana djeca, koja imaju boravak u Crnoj Gori, mogu se učestvovati u nagradnom Konkursu slanjem video klipa u inboks instagram profila NTO CG (@gomontenegro).

Cilj  konkursa je podsticanje kreativnosti i razvoja ekološke svijesti među djecom i mladima, kao i proširivanje znanja o turističkim ljepotama Crne Gore i načinima izražavanja kroz medije.

Za dobitnike Konkursa NTO CG je pripremila vrijedne nagrade, i to:

Prva nagrada      700 eura

Druga nagrada    500 eura

Treća nagrada     400 eura

Četvrta nagrada  300 eura

Peta nagrada      200 eura,

Konkurs će trajati do 6. oktobra i objavljen je na internet stranici www.montenegro.travel. Za sva dodatna pojašnjenja, u toku trajanja Konkursa, zainteresovani se mogu informisati na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Više informacija o uslovima i detaljima Konkursa možete naći na linku: https://www.montenegro.travel/me/business/vijesti-i-mediji/vijesti/produzen-konkurs-za-djecu-za-najbolji-video-klip-na-temu-zeleni-turizam-2023-09-22

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:43