/ FOTO: PRIVATNA ARHIVA
03/08/2022 u 09:56 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podsticaj poljoprivrednih proizvođača i promocije poljoprivrede

Sekretarijat za privredu Opštine Budva je na osnovu odluke o podsticajima i investiranju u razvoj poljoprivrede i plana podsticajnih mjera u poljoprivredi za ovu godinu objavio javni poziv za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede za tekuću godinu

Sekretarijat za privredu Opštine Budva je na osnovu odluke o podsticajima i investiranju u razvoj poljoprivrede i plana podsticajnih mjera u poljoprivredi za ovu godinu objavio javni poziv za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede za tekuću godinu.

Predmet javnog poziva su promocija poljoprivrede i poljoprivrednih proizvoda, podrška razvoju ruralnog turizma i proizvodnje voćnih zasada, podrška proizvodnji i razvoju maslinarstva, vinogradarstva i vinarstva, povrtarskoj i cvjećarskoj proizvodnji, kao i podrška razvoju pčelarstva.

Javnim pozivom su obuhvaćene i podrška razvoju organske proizvodnje, podizanju zasada ljekovitog bilja, stočarskoj proizvodnji, aktivnostima za vodosnabdijevanje, razvoju ribarstva i marikulture, kao i podrška unapređenju lovstva.

Kako navode u saopštenju, javni poziv je otvoren 18. maja i traje do 1. novembra, odnosno do utroška sredstava opredjeljenih za realizaciju podsticaja.

-Obavještavamo sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da se sa sadržajem javnog poziva, mogu upoznati na zvaničnom web site-u Opštine Budva www.budva.me ili na oglasnoj tabli Opštine Budva”, navodi se u saopštenju.

Obrazac Zahtjev za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede može se podići na šalteru Građanskog biroa Opštine ili preuzeti sa web site-a Opštine Budva www.budva.me

Popunjen zahtjev sa pratećom dokumentacijom potrebno je dostaviti na adresu Sekretarijat za privredu zahtjev po javnom pozivu za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede za 2022. godinu Trg Sunca 3, 85310 Budva.

- Sve neophodne informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti kod ovlašćenih službenika u Sekretarijatu za privredu - Sektor za poljoprivredu, kancelarija br. 83”, dodaje se u saopštenju Sekretarijata za privredu Opštine Budva

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:57