Travel Expo u Oslu / Foto: TO
17/01/2024 u 15:32 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Turistički potencijali Bara izazvali veliko interesovanje posjetilaca sajma u Oslu

Oslo je međunarodni centar kada je u pitanju turistička industrija, te prisustvo na ovom sajmu pruža jedinstvenu priliku za pozicioniranje Bara kao poželjne destinacije među svjetskim putnicima, saopšteno je iz TO Bar

Turistička organizacija Bar predstavila je ponudu destinacije na sajmu Travel ekspo (Expo) u Oslu, koji je održan od 12. do 14. januara. Na sajmu je učestvovalo 166 izlagača sa svih kontinenata.

Prvog dana sajma, pored redovnih izlagača, učestovalo je 300 akreditovanih predstavnika turističke industrije iz čitave Skandinavije.

– Turistički potencijali Bara privukli su veliku pažnju posjetilaca, a najveće interesovanje vladalo je za ponudu aktivnog odmora i cijene u hotelskom i privatnom smještaju. Oslo je međunarodni centar kada je u pitanju turistička industrija, te prisustvo na ovom sajmu pruža jedinstvenu priliku za pozicioniranje Bara kao poželjne destinacije među svjetskim putnicima. Takođe, učešće na ovakvim događajima omogućava uspostavljanje novih poslovnih veza, razmjenu iskustava sa drugim destinacijama, kao i sticanje uvida u aktuelne trendove u turizmu – saopšteno je iz TO Bar.

Pored Turističke organizacije Bar, na sajmu su učestvovale NTO Crne Gore i LTO Tivat, u organizaciji LTO Herceg Novi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:27