epa10863669 A general view outside the Molineux Stadium during the English Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool FC in Wolverhampton, Britain, 16 September 2023. EPA-EFE/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live‘ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications / EPA-EFE-VINCE MIGNOTT
24/12/2023 u 14:34 h
Marko MilićevićMarko Milićević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Podijela plijena" na "Molineksu"

Tvrda igra domaće ekipe sa jedne, a veoma dobra foma "plavaca" sa druge garant su neriješenog rezultata u poslednjem meču 18. kola Premijer lige

Ekipa Vulverhemptona upala je u pravu rezultatsku krizu a poslednji u nizu loših rezultata bio je ubjedljiv poraz u Londonu od strane ekipe Vest Hema. Geri o Nil bio je vidno nezadovoljan izdanjem svog tima koji je i u prošlom kolu u prvi plan istakao veoma lošu realizaciju, a upravo je ovo glavni razlog katastrofalne forme u poslednje vrijeme. Ako izuzmemo par poslednjih kola, Vulverhempton je jedna od ekipa koje po tradiciji igraju dosta bolje na domaćem terenu što pokazuju rezultati u ovoj sezoni, a samo su Brajton i Liverpul odnijeli "plijen" popularnim "vukovima". Treba napomenuti da su domaćini u ovoj sezoni kod kuće srušili aktuelnog šampiona a od ostalih rezultata izdvaja se remi sa Aston Vilom koja se trenutno nalazi u samom vrhu PL. "Trozubac" u napadu domaćina u vidu Sarabije, Hvanga i Kunje može donijeti veliku prevagu u ovom meču, a upravo će od realizacije domaćina najviše zavisiti konačan ishod ovog meča.

Gosti sa druge strane konačno "igaju pravi fudbal" što pokazuju i rezultati u poslednje vrijeme, a treba napomenuti da su popularni "plavci" sredinom nedelje u kupu srušili Njukasl. Maurisijo Poketino je jedan od rijetkih trenera u ovoj sezoni koji je izdržao pritisak i koliko toliko uspostavio svoj sistem igre u Čelziju, a gosti će ponajviše zbog dobre forme u poslednje vrijeme imati ulogu blagog favorita u ovom meču. Čelzi igra otvoren i napadački fudbal u ovoj sezoni a jedan od glavnih problema ove ekipe jeste odbrana koja je već imala dosta "ispada" u ovom prvom dijelu. Nikolas Džekson i Kol Palmer će i u ovom meču biti udarne igle gostujuće ekipe, a treba napomenuti da se i Mikail Mudrik polako budi pa će i mladi Ukrajinac biti velika prijetnja po gol domaće ekipe.

Hvang Hi predstavlja udarnu iglu u napadu domaće ekipe u ovoj sezoni, dok sa druge strane Mikail Mudrik traži novi gol i nastavak svoje golgeterske serije.

KOMENTAR/Sjajni rezultati kod kuće ekipe Vulverhemptona, a sa druge strane inicijativa Čelzija u ovom meču po nama donose neriješen ishod uz maksimum dva gola na ovom meču.

NAŠ PREDLOG/x

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 23:10