/ - SRDJA BOLJEVIC
03/06/2023 u 21:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bjelogrlić: Dužni smo djeci iz „Ribnikara“, obezbijedimo istinu i pravdu

On je kazao da će tuga za izgubljenim životima trajati dugo, i da ne treba da je prebolimo

Govoreći na protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, glumac Dragan Bjelogrlić kazao je da "imamo dug" prema djeci ubijenoj u OŠ "Vladislav Ribnikar" da "obezbijedimo istinu i pravdu".

- Da napravimo društvo koje nijesmo bili u stanju da im pružimo za života. To je dug koji moramo da platimo njima, da platimo svakom djetetu u Srbiji i sami sebi - kazao je Bjelogrlić.

On je kazao da će tuga za izgubljenim životima trajati dugo, i da ne treba da je prebolimo.

Kazao je da hoće da se obrati mladima Srbije, da imo da priznanje i diviljenje što „na nasilje i maltretiranje kom ste izloženi od ovog nakaradnog režima odgovarate dostojanstvom, mirom i ljubavlju“.

- Ja to ne umijem da uradim, priznajem, ali zato ste vi bolji od mene. Vi ste bolji od svih nas koji smo vam ostavili ovakvu Srbiju - kazao je Bjelogrlić.

Zamolio je mlade i da ne preziru i ne rugaju se ljudima „koji su bili prisiljeni da uđu u autobuse“, misleći na građane koji su bili na mitingu predsjednika Aleksandra Vučića „Srbija nade“.

- Molim vas da im pružite ruku, da ih prigrlite, jer oni ne treba da budu u autobusu, treba da budu tu, sa vama - rekao je Bjelogrlić.

"Tražimo odgovornost", poručeno sa protesta protiv nasilja u Beogradu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:05