Барикаде у Леску / - IZVOR: KOSOVO ONLINE
21/12/2022 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Direktor operative kosovske policije: Imamo kapacitete da uklonimo barikade

Barikade će biti uklonjene onog momenta kada se donese procjena i kada se odluči da će interes naše države, naših građana, naše policije imati najmanje posledica tokom našeg djelovanja, rekao je Hodža

Direktor operative kosovske policije Gazmend Hodža rekao je da policija ima kapacitet da ukloni barikade postavljene na putevima na sjeveru Kosova i da policija ima detaljan plan intervencije na svakoj barikadi.

On je istakao da će barikade biti uklonjene kada se procijeni da će posledice biti minimalne, kao i da je policija obučila i pripremila ljude i da ima opremu za uklanjanje barikada.

- Barikade će biti uklonjene onog momenta kada se donese procjena i kada se odluči da će interes naše države, naših građana, naše policije imati najmanje posledica tokom našeg djelovanja, rekao je Hodža.

Upitan da li se očekuje administrativni ili politički nalog za uklanjanje barikada, Hodža je rekao da sprovodi naloge generalnog direktora kosovske policije.

- Primam naređenja direktno od generalnog direktora policije i kad god bude dato naređenje, mi ćemo ga sprovesti, rekao je on i dodao da postoji kontinuirana komunikacija sa Kforom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:27