/ - (INSTAGRAM.COM/ MDODIK.OFFICIAL)
17/03/2024 u 21:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dodik: Ogromno povjerenje ruskog i srpskog naroda u Putina

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je peti mandat Vladimir Putin na čelu Ruske Federacije potvrda da on ima ogromno povjerenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smjeru.

On je aglasio da je njegova ubjedljiva pobjeda na predsjedničkim izborima dočekana s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg se uvijek može osloniti i koji brine o Srbima, prenose Nezavinse.

Putin osvojio više od 87 odsto glasova: Oboren rekord u istoriji moderne Rusije

Dodik je naglasio da Srbe raduje i to što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svijetu održati tradicionalne vrijednosti i da neće postati mjesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu.

- Čestitam predsjedniku Putinu, dragom prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, na novom mandatu. Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost cijelom svijetu", istakao je Dodik na društvenoj mreži "Iks2 - prenosi Srna.

Ruski predsjednik Vladimir Putin pobijedio je na predsjedničkim izborima u Rusiji sa osvojenih 87,97 odsto glasova, pokazuju prvi podaci Centralne izborne komisije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:06