Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
12/04/2023 u 13:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osmogodišnjak iz Skoplja preminuo od posledica napada komšijinog psa

Od ugriza je dobilo obilno krvarenje

Osmogodišnje dijete iz Skoplja preminulo je od posledica napada komšijinog psa, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije, prenosi N1.

Kako se navodi u polcijskom saopštenju, bolnica za hirurške bolesti „Sv. Naum Ohridski“ juče je prijavila da je doveden maloljetnik iz Skoplja, koji je podlegao povredama usled posledica napada psa u vlasništvu njegovog komšije N.G.

- U toku jučerašnjeg dana, u 17.22, u našu ambulantu je dovezeno dijete od osam godina zbog povreda glave i vrata od ujeda psa. U trenutku prijema, dijete je bilo bez vitalnih znakova i iskrvarilo je. Odmah su preduzete mjere reanimacije, nažalost bezuspješno, rekao je direktor te bolnice Ljuben Arsenkov za portal Sakam da kažam.

Prema Televiziji Telma, osmogodišnje dijete je napao i izgrizao pas mastif, star 12 godina, kada je ušao u komšijino dvorište u kojem je bio još jedan pas.

- Od ugriza je dobilo obilno krvarenje. Osmogodišnjak je odmah automobilom bio prevezen u ‘Sv. Naum Ohridski’, ali je zbog teških povreda glave i vrata iskrvario na putu do bolnice, navodi ta televizija i dodaje da je vlasnik engleskog bul mastifa juče uveče odmah pozvan u policijsku stanicu na informativni razgovor.

Izvori u istrazi su za Telmu naveli da su porodice djeteta i vlasnika psa bile prve komšije i u dobrim odnosima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:33