/ FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
28/12/2022 u 20:04 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pantić ide u kućni pritvor

Sin bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Pantića, Predrag Pantić, izjavio je večeras da je kućni pritvor koji je određen njegovom ocu velika pobjeda za porodicu

Sin bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Pantića, Predrag Pantić, izjavio je večeras da je kućni pritvor koji je određen njegovom ocu velika pobjeda za porodicu i dodao da se nada daljem rješavanju situacije na prostoru južne srpske pokrajine.

Vučić na putu za Rašku: Kakva god bude odluka našeg naroda, prihvatiću je

- Danas posle tri nedelje, baš lepe vesti za nas. Nije to ništa gotovo, moj otac je prebačen u kućni pritvor, ali ovo je situacija gde nismo znali u kakvim je uslovima i šta se dešava sa njim. Zbog njegovog zdravstvenog stanja velika pobeda za nas je da bude sa nama, pa da svi zajedno prođemo dalji proces do njegovog konačnog oslobođenja i puštanja skroz na slobodu- rekao je Pantić za televiziju Prva.

Naveo je da trenutno nema informaciju kada će njegov otac doći kući, ali da vjeruje da će to biti večeras, prenose Nezavisne.

Pantić je zahvalio svima koji su svih ovih dana danonoćno, po kiši i snijegu, bili na barikadama, Kancelariji za KiM i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Svima hvala što su bili uz nas i verujte, bez njih ne znam koliko bi se za ovo čulo i šta bi bilo sa mojim ocem. Kućni pritvor je trenutno velika pobeda za nas i nadamo se daljem rešavanju cele situacije na KiM, da i drugi uhapšeni budu pušteni i da svim porodicama bude lakše, kao i celom narodu na ovom prostoru", rekao je Pantić.

Takođe, izrazio je nadu da će ovo biti posljednji put da se politički i institucionalno hapse Srbi i na taj način zastrašuje srpski narod, kao i da će konačno početi normalizacija života na KiM.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:26