/ - FOTO: FACEBOOK OPšTINA GRADAC
16/07/2023 u 22:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U hrvatskom gradiću zabranjeno ostavljanje peškira po plaži

Na Fejsbuk stranici opštine jutros je objavljeno da su komunalne ekipe uklonili peškire koje su ovo jutro zatekli na plaži

U hrvatskom gradiću Gradac zabranjeno je ostavljati peškire na plažama kao "rezervaciju".

Na Fejsbuk stranici opštine jutros je objavljeno da su komunalne ekipe uklonili peškire koje su ovo jutro zatekli na plaži. Naime, oni su na ovaj način htjeli ukazati na dugogodišnji problem, a to je "rezervacija plaže" peškirima i drugim predmetima. Tako su na ovaj način još jednom podsjetili da je ostavljanje peškira zabranjeno.

"Još jednom upozoravamo da je zabranjeno ostavljati ručnike i/ili bilo koje druge rekvizite bez nadzora preko noći. Hvala na razumijevanju", pisalo je u objavi.

Podsjećamo, sezona ljetovanja je odavno počela, ali mnogi ljudi iznenađeni su pravilima koje su ih zatekli tokom ljetovanja u regionu. Tako je gradonačelnik Dubrovnika nedavno zabranio korištenje kofera sa točkićima. jer turisti tako stvaraju buku i smetaju lokalnom stanovništvu.

Takođe, pozvali su turiste da ne šetaju svoje ljubimce bez povoca, da ne hodaju bez majice i ne penju na spomenike jer će na taj način iskazati "poštovanje" prema gradu, prenosi rtcg portal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 08:27