/ - GORAN VESIć TWITTER VIDEO
09/10/2023 u 09:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vesić: Samo nitkovi napadaju porodice, Kurti želi Srbiju na koljenima

Time se bavio ovaj nitkov, naveo je Vesić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i član Predsjedništva SNS Goran Vesić poručio je da stoji čvrsto uz predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, čijeg je sina Danila Priština dovela u navodnu vezu sa događajem u Banjskoj, ističući da je cilj kosovskog premijera Aljbina Kurtija Srbija na koljenima, ali da je to uzaludan posao.

- Samo nitkovi i kukavice, kao što je Aljbin Кurti, napadaju porodice i djecu svojih političkih protivnika. Stojim najčvršće uz predsjednika Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila i siguran sam da će i ovaj put pokazati odlučnost i snagu da izdrže laži i pritiske čiji je jedini cilj da destabilizuju i rasparčaju Srbiju. Njihov cilj je Srbija na koljenima, a misle da će to najlakše postići ako na koljena obore Vučića. Dugo poznajem Vučića i znam koliko je to uzaludan posao Кurtija- naveo je Vesić na Tviteru, piše Kosovonline.

On je ukazao da "mračna" Кurtijeva prošlost objašnjava njegovo današnje ponašanje i govori o tome sa kakvim "patološkim i kriminalnim profilom" Vučić mora da sjedi za istim stolom, tražeći kroz dijalog najbolje rešenje za Кosovo.

- Jednu činjenicu mnogi svjedoci mogu da potvrde. Dok je Кurti, 1998. godine, radio u kancelariji Adema Demaćija, političkog predstavnika zločinačke OVК, nekoliko porodica čiji su najmiliji bili otimani, pominjale su Кurtija kao osobu koja je od njih tražila otkup odnosno novac za puštanje na slobodu njihovih najmilijih koje je otela OVК. Ima onih koji nisu nikada pušteni iako je Кurtiju plaćeno. Time se bavio ovaj nitkov- naveo je Vesić.

Radio je, dodaje, ono što Hamas danas radi u Izraelu.

- Tako da su Кurtiju ruke krvave do ramena, a koliko god se danas pretvarao da je za Zapad, uvijek će biti i ostati ekstremista", zaključio je Vesić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 23:45