Rita Ori i Novak Đoković / - FOTO: PRINTSKRIN
29/10/2023 u 10:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Mediji zamjerili Riti Ori što je bila u društvu Đokovića: Prodavanje lažnog patriotizma

Albanska pjevačica nedavno je navukla na sebe gnijev našeg naroda kada se u Engleskoj šetala ulicama jednog grada zastala je ispred digitalnog bilborda, sa željom da snimi promotivni video za novi spot

Jučerašnje finale Svjetskog prvenstva u ragbiju našlo se u centru pažnje, sam događaj privukao je ogromnu pažnju svih svjetskih medija i ljubitelja ovog sporta imali su priliku da zaista uživaju.

Na stadionu "Stad de Frans" sastali su se Novi Zeland i Južna Afrika, a na tribinama je viđen i Novak Đoković i to u društvu albanske pjevačice Rite Ore!

Podsjetimo, albanska pjevačica nedavno je navukla na sebe gnijev našeg naroda kada se u Engleskoj šetala ulicama jednog grada zastala je ispred digitalnog bilborda, sa željom da snimi promotivni video za novi spot.

Albanski novinari nisu davali pretjeranu pažnju ovom događaju, a jedan od malobrojnih medija koji su izvjestili o susretu Rita Ore i Novaka Đokovića jeste "Sport Express", koji je osuo paljbu po pjevačici zbog toga što je sjedela sa najboljim teniserom ikada, prenosi Kurir sport.

Tekst pod naslovom "Sramotno! Prodavajući lažni patriotizam na koncertima, Rita Ora ide na finale zajedno sa Novakom Đokovićem" privukao je veliku pažnju, a dalje u tekstu stoji:

- Rita Ora je nedavno primila veliku kritiku, jer se pojavila na sceni sa zastavom Srbije na ramenu. Pjevačica se sama izvinila činjenicom da nije znala kojoj zemlji pripada zastava koju joj je bacio fan na scenu. U međuvremenu, prije nekog vremena, na koncertu albanske pevačice, prikazane su slike nekih poznatih ličnosti, a Rita Ora je oponašala svoje mišljenje o njima. Kada se pojavio Novak Đoković, njena reakcija je bila jasna - nije joj se svidjelo ono što je vidjela i zatražila je promjenu slike.

Međutim, danas su je kamere snimile kako sjedi pored srpskog tenisera. Dvoje su gledali finale u ragbiju jedan pored drugog, a lice Rite Ore je bilo nasmijano. Trenutak koji se nije svideo albanskoj javnosti, pogotovo znajući patriotizam kojim se Ora uvijek trudila da se predstavi. Možda je dvoglavi orao na koncertu samo simbol za prodaju - piše u njihovom tekstu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:18