Vučić, patrijarh i Dodik / - Dan
20/07/2023 u 18:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik: Obilježavanje Dana sjećanja na stradale i prognane u "Oluji" u Prijedoru 4. avgusta

Kako je Vučić naveo na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" dogovorili su se i da se u najkraćem roku organizuje skup svih državnih organa Srbije i Srpske na teritoriji RS

Sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa poglavarom SPC patrijarhom Porfirijem i predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom održan je u vili Mir u Beogradu, iza zatvorenih vrata.

Vučić je nakon sastavna kazao da je sa patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom razgovarao o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod.

- Dogovoreni su važni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske, a patrijarh Porfirije i ja prihvatili smo predlog predsjednika Dodika da obilježavanje Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Оluja bude održano u Prijedoru 4. avgusta" - napisao je predsjednik Srbije na Instagramu nakon sastanka.

Pre dolaska patrijarha, dvojica predsjednika razgovarali su o situaciji u regionu i predstojećim važnim susretima delegacija Republike Srbije i Republike Srpske, piše Kurir.

Kako je Vučić naveo na Instagram profilu "buducnostsrbijeav", dogovorili su se i da se u najkraćem roku organizuje skup svih državnih organa Srbije i Srpske na teritoriji Republike Srpske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:56