Ilustracija / - JUTARNJI LIST
31/01/2024 u 13:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zadar: Starica preminula, izujedao je pas

U stanu je pronađena mrtva ženska osoba starosti 82 godine s povredama koje upućuju na nasilnu smrt. Takođe u stanu je zatečen i pas američki staford, vlasništvo člana porodice

Starica je preminula u stanu u Zadru nakon što ju je do smrti izujedao pas američki staford.

Zadarska policija u saradnji sa tužilaštvom istražuje državljanina Hrvatske zbog sumnje da je počinio krivično djelo protiv opšte sigurnosti građana, prenosi Zadarski.hr.

Naime, juče 30. januara u ranim jutarnjim satima policija je primila dojavu kako je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva ženska osoba starosti 82 godine s povredama koje upućuju na nasilnu smrt. Takođe u stanu je zatečen i pas američki staford, vlasništvo člana porodice.

Na mjestu događaja policijski službenici sproveli su izviđaj dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba.

Po nalogu tužilaštva, sprovedena je obdukcija nad tijelom ženske osobe, kojom je utvrđeno kako je preminula od posljedica ugriza psa.

Kako nezvanično saznaje Zadarski.hr, nesrećnu staricu napao je pas kojeg je "dobila" na čuvanje od unuka koji je na nekoliko dana napustio stan. Njeno tijelo pronašao je u utorak oko 5 sati ujutro drugi član porodice, koji je o tome obavijestio policiju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:27