Натали Маиле / - Скриншот
18/08/2021 u 08:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Челницу Формуле 1 и њену љубавницу ухватио муж "на дјелу" и убио их

Према наводима локалних медија, Франц Дубоа их је затекао у кревету и ватреним оружјем их усмртио, позвао полицију, обавијестио је шта је учинио, а онда метком пресудио и себи

Натали Маиле, 51-годишњакиња која је била извршни директор трке на стази Спа-Франкоршамп, убијена је са својом љубавницом, а онда је починилац тог убиства, њен муж, и себи одузео живот.

Поменута 51-годишњакиња наводно није крила да воли и мушкарце и жене, поједини страни медији јављају да је њен супруг за то врло добро знао, али према наводима полиције у Белгији, гдје се овај злочин догодио, до крвавог пира дошло је када је муж "ухватио на дјелу" њу и двије године старију Ен Лоренс Дурвио.

Према наводима локалних медија, Франц Дубоа их је затекао у кревету и ватреним оружјем их усмртио.

Потом је позвао полицију, обавијестио је шта је учинио, а онда метком пресудио и себи.

Ову вијест су потврдиле и колеге Натали Маиле, истакваши да се, из њима тада још непознатих разлога, није појавила на последњем дану Ипр релија, који је саставни дио Свјетског рели шампионата, гдје су је жељно ишчекивали.

Маилеова је била извршни директор Ф1 Спа-Франкоршампа од 2016. и сматра се једном од најзаслужнијих за модернизацију цијелог тог спортског здања, на коме је прва гран при трка одржана још давне 1925.

Дубоа је и сам био веома познат у мото-свету, и као власник тима, и као један од оснивача "ВW Фан куп" серије.

У браку су били 17 година, а притом су обоје били добри такмичари, и то Маиловеа нешто успјешнија од супруга. Она је чак пет пута била на подијуму у поменутом такмичењу чији је основач био и њен муж, а титулу је освојила 2006.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:35