/ - PHOTO BY DAVID VON DIEMAR ON UNSPLASH
28/10/2023 u 10:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Njemačka: Tinejdžer izbo sedmogodišnjaka

Tinejdžer (14) je u četvrtak nožem napao sedmogodišnje dijete i muškarca (63) u hodniku Klinike za psihijatriju za djecu i adolescente

Njemačka policija istražuje smrt sedmogodišnjeg dječaka, koji je preminuo od posljedica povreda, koje mu je nožem nanio 14-godišnjak u bolnici u Regensburgu, prenose mediji.

Tinejdžer (14) je u četvrtak nožem napao sedmogodišnje dijete i muškarca (63) u hodniku Klinike za psihijatriju za djecu i adolescente. Dječak je juče ujutru preminuo od posledica povreda, dok je ranjeni muškarac u teškom stanju.

Policija je saopštila da je istragu o slučaju preuzela jedinica za borbu protiv ekstremizma i terorizma, te da postoji sumnja da je osumnjičeni za ubistvo imao ekstremističke motive. Osumnjičeni tinejdžer, koji je trenutno hospitalizovan na klinici za psihijatriju, postao je poznat policiji početkom godine.

Kako pišu njemački mediji, dječak je "intenzivno planirao egzekucije i različite vrste najbrutalnijeg nasilja". Dokaze je ostavio u grupama za četovanje, međutim, do sada nije krivično gonjen, prenosi Avaz.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:26