/ - SANA MARIN
10/05/2023 u 19:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Razvodi se Sana Marin

Sana Marin našla se u centru pažnje nakon snimka s privatne zabave na kojoj se vidi kako pleše i pjeva s prijateljima

Odlazeća premijerka Finske Sana Marin podnijela je zahtjev za razvod braka, zajedno sa svojim dosadašnjim suprugom Markusom Raikonenom.

- Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj ćerki. Ostaćemo najbolji prijatelji“, saopštili su Marin i Raikonen u odvojenim objavama na Instagram- prenosi Rojters.

- I dalje smo najbolji prijatelji, bliski jedno drugome i brižni roditelji. Ubuduće ćemo provoditi vrijeme kao porodica i zajedno jedni s drugima. Molimo da poštujete našu privatnost. Nećemo više ovo komentarisati- napisala je, a istu je fotografiju podijelio na Instagramu i njen suprug.

Njih dvoje su se vjenčali 2020. godine dok je Marin bila na funkciji premijerke i bavila se krizom izazvanom pandemijom virusa korone, navodi britanska agencija.

- Zajedno smo proživjeli mladost, ušli u punoljetstvo i postali roditelji našoj dragoj ćerki- napisala je Marin na Instagramu nakon vjenčanja sa Raikonenom u avgustu 2020. godine.

Sana Marin je postala najmlađa premijerka na svijetu kada je tu dužnost preuzela 2019. godine, međutim njena Socijaldemokratska partija je prošlog mjeseca izgubila na parlamentarnim izborima u Finskoj.

Podsjetimo, Sana Marin našla se u centru pažnje  nakon snimka s privatne zabave na kojoj se vidi kako pleše i pjeva s prijateljima. Nakon toga objavljena je i eksplicitna fotografija iz vladine rezidencije, a potom i video iz noćnog kluba u kojem se vidi kako pleše s finskim pjevačem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:37