/ NEZAVISNE - FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN
12/09/2022 u 20:58 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tijelo srpskog muzičara pronađeno u Italiji

Ivan je rođen u Srbiji gdje je i odrastao, a u Italiju je došao prije četiri godine kod majke

Beživotno tijelo 39-godišnjeg Ivana Dragičevića iz Srbije pronađeno je u šumi u mjestu Montekio Mađore kod Vićence.

Za Ivanom Dragičevićem policija je u regionu Veneto tragala od 2. septembra, kada je otišao iz kuće bez mobilnog telefona, novca i dokumenata, prenose Nezavisne.

Ivanova majka, koja je živjela s njim, kako piše "Korijere dela sera", obavijestila je karabinijere u Valdanju da je nestao, pa su organi reda odmah krenuli u potragu zajedno sa dva tima vatrogasaca i dvije ekipe sa psima tragačima, prenio je RTS.

Potraga je bila koncentrisana na one dijelove šume u kojima je Ivan volio da se šeta. Tijelo, međutim, nije pronašla policija, već jedan izletnik u petak, 9. septembra, u šumi između Vija Kampestrinija u Montekio Mađore, koja je jedno od omiljenih šetališta stanovnika toj kraja.

"Iako smo odmah angažovali policiju i vatrogasce, kao i civilnu zaštitu u nadi da ćemo pronaći Ivana živog, nažalost, nije došlo do takvog ishoda. Izjavljujem svoje najdublje saučešće porodici i u iščekivanju smo rezultata obdukcije koja će nam objasniti koji su razlozi njegove smrti", izjavio je gradonačelnik Montekio Mađorea, Đanfranko Trapula.

Ivan je kao gitarista grupe "Ethereal Lus" trebalo da nastupa na Fešti Santa Libera prošle nedjelje u mjestu Malo. Međutim, zbog njegovog nestanka koncert je otkazan, a umjesto njegove grupe, učestvovali su drugi izvođači.

Ivan je rođen u Srbiji gdje je i odrastao, a u Italiju je došao prije četiri godine kod majke.

Na njegovoj Fejsbuk stranici može se pročitati da su ga svi odlično i prijateljski prihvatili i da je njegova zajednica ponosna što je on, kao srpski muzičar, dio jednog italijanskog benda.

"Čast mi je da predstavljam svoju zemlju u Italiji zahvaljujući muzici", napisao je svojevremeno Ivan na toj društvenoj mreži.

Od Ivana su se oprostili i članovi benda koji su naveli da će im zauvijek nedostajati njegov osmijeh i zvuk gitare.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 04:36