/ - FOTO: UNSPLASH
01/10/2023 u 09:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Teroristički napad u Ankari: Eksplozija kod parlamenta, povrijeđena dva policajca

Tokom eksplozije, dva naša policijska službenika su lakše povrijeđena. Želim brz oporavak našim herojima, stoji u izjavi turskog ministra unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja

Jaka eksplozija čula seu srcu glavnog grada Turske, Ankare, javljaju turski mediji. Neki izvještaji kažu da je eksplozija bila praćena pucnjavo, prenosi Klix.

Jaka eksplozija čula se jutros u srcu glavnog grada Turske, Ankare, javljaju turski mediji. Neki izvještaji kažu da je eksplozija bila praćena pucnjavom.

Uzrok eksplozije u području u blizini parlamenta i Ministarstva unutrašnjih poslova nije odmah poznat.  Parlament bi trebalo ponovo da se otvori nakon ljetne pauze. Snage bezbjednosti postavile su barijere u tom području.

- Oko 09:30 sati, dvoje terorista koji su došli u lakom komercijalnom vozilu ispred ulazne kapije Glavne uprave za bezbjednost Ministarstva unutrašnjih poslova, izveli su bombaški napad. Jedan od terorista se raznio, a drugi terorista je neutralisan. Tokom eksplozije, dva naša policijska službenika su lakše povrijeđena. Želim brz oporavak našim herojima - stoji u izjavi turskog ministra unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:32